Karataş, ‘2019’da Umutlar Yeşerecek

Politika 01.01.2019 - 15:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1793+ kez okundu.
 

Karataş, ‘2019’da Umutlar Yeşerecek

2019 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, “2019, tüm umutlarımızın yeşereceği bir yıl olacak” dedi
AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, 2019 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yeni yıldan büyük beklentilerinin olduğunu söyledi. 2019’da tüm umutların yeşereceğini ifade eden Karataş, “Öncelikle tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum. İnşallah tüm acı ve kederlerimiz 2018 ile son bulur ve 2019 ülkemiz, milletimiz için sevinç dolu bir yıl olur” dedi. Büyük hedefler Antalya’nın vitrin ilçesi Aksu’yla ilgili de büyük hedeflerinin olduğunu belirten Karataş, “Şundan herkes emin olsun ki 2019, Aksu yılı olacak. Aksu’nun tamamını tek tek, kapı kapı, mahalle mahalle gezerek talep ve beklentileri dinledim, hepsini de bir bir ajandama kaydettim. Halkım beni destekler, Rabbim de nasip ederse, vatandaşlarımızın içi rahat olsun, ne istedilerse  hepsine de derman olacağız. Halkımızın derdiyle de dertleniyoruz.” diye konuştu.
2019 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, “2019, tüm umutlarımızın yeşereceği bir yıl olacak” dedi

AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, 2019 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yeni yıldan büyük beklentilerinin olduğunu söyledi. 2019’da tüm umutların yeşereceğini ifade eden Karataş, “Öncelikle tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum. İnşallah tüm acı ve kederlerimiz 2018 ile son bulur ve 2019 ülkemiz, milletimiz için sevinç dolu bir yıl olur” dedi.

Büyük hedefler

Antalya’nın vitrin ilçesi Aksu’yla ilgili de büyük hedeflerinin olduğunu belirten Karataş, “Şundan herkes emin olsun ki 2019, Aksu yılı olacak. Aksu’nun tamamını tek tek, kapı kapı, mahalle mahalle gezerek talep ve beklentileri dinledim, hepsini de bir bir ajandama kaydettim. Halkım beni destekler, Rabbim de nasip ederse, vatandaşlarımızın içi rahat olsun, ne istedilerse  hepsine de derman olacağız. Halkımızın derdiyle de dertleniyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.