İstihdam Fuarı Öncesinde Stant Yerleri Kura İle Belirlendi

Ekonomi 03.03.2019 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1503+ kez okundu.
 

İstihdam Fuarı Öncesinde Stant Yerleri Kura İle Belirlendi

Manavgat Kaymakamlığı başkanlığında 8 kurumun işbirliği 8-9 Mart tarihlerinde “Manavgat’ta İş Var” sloganıyla gerçekleştirecek olan istihdam fuarı öncesinde stant yerlerini kura ile belirlendi.
Manavgat Kaymakamlığı başkanlığında, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliği ile işçi ve işvereni buluşturacak istihdam fuarı gerçekleştirilecek.  Başkanı Boztaş, istihdam fuarı ile ilgili bilgiler verdi  “Manavgat’ta İş Var” sloganıyla 8-9 Mart tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilecek fuar öncesinde MATSO toplantı Salonu’nda katılacak firmaların yerleri kura çekimi ile belirlendiKura çekimine MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Güngör, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, İNKAY Genel Sekreteri ve Manavgat Sorumlusu Cemile Akbulut ile stant açacak işyeri temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesinde katılımcılara “ İstihdam Seferberliği 2019’ tanıtım filmi izletildi.  Daha sonra  bir konuşma yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, stant açacak olan işyeri temsilcilerine çalışma ve fuar hakkında bilgiler verdi. Dördüncüsü gerçekleştirilecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemine değinen Başkan Boztaş, “Fuarın güzel ve verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımız ülkemiz istihdamına, bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından katılımcı firmaların yerleri kura çekimi ile belirlendi.
Manavgat Kaymakamlığı başkanlığında 8 kurumun işbirliği 8-9 Mart tarihlerinde “Manavgat’ta İş Var” sloganıyla gerçekleştirecek olan istihdam fuarı öncesinde stant yerlerini kura ile belirlendi.

Manavgat Kaymakamlığı başkanlığında, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliği ile işçi ve işvereni buluşturacak istihdam fuarı gerçekleştirilecek. 

Başkanı Boztaş, istihdam fuarı ile ilgili bilgiler verdi

 “Manavgat’ta İş Var” sloganıyla 8-9 Mart tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilecek fuar öncesinde MATSO toplantı Salonu’nda katılacak firmaların yerleri kura çekimi ile belirlendiKura çekimine MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Güngör, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, İNKAY Genel Sekreteri ve Manavgat Sorumlusu Cemile Akbulut ile stant açacak işyeri temsilcileri katıldı.

Kura çekimi öncesinde katılımcılara “ İstihdam Seferberliği 2019’ tanıtım filmi izletildi.  Daha sonra  bir konuşma yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, stant açacak olan işyeri temsilcilerine çalışma ve fuar hakkında bilgiler verdi. Dördüncüsü gerçekleştirilecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemine değinen Başkan Boztaş, “Fuarın güzel ve verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımız ülkemiz istihdamına, bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcı firmaların yerleri kura çekimi ile belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.