Gönül Miracımıza Vesile Olsun

Politika 02.04.2019 - 22:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2997+ kez okundu.
 

Gönül Miracımıza Vesile Olsun

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu,  Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili'ni yayınladığı mesaj ile kutladı. Milletvekili Atay Uslu yayınladığı mesajda şunları ifade etti; “ Miraç Kandili'nin, barışı büyütmek, sevgiyi yaymak, hayat muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.  Miraç kandili Gönüller'imizin miracına,Sevmeye, sevilmeye, sevdirmeye  vesile olmasını diliyorum... Bu itibarla İslam aleminin ve tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu,  Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili'ni yayınladığı mesaj ile kutladı.

Milletvekili Atay Uslu yayınladığı mesajda şunları ifade etti;

“ Miraç Kandili'nin, barışı büyütmek, sevgiyi yaymak, hayat muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.  Miraç kandili Gönüller'imizin miracına,Sevmeye, sevilmeye, sevdirmeye  vesile olmasını diliyorum...

Bu itibarla İslam aleminin ve tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.