Geyikçi’ye Coşkulu Karşılama

Politika 12.03.2019 - 22:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2993+ kez okundu.
 

Geyikçi’ye Coşkulu Karşılama

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Yeşilyurt Mahallesi'nde hemşehrileriyle buluştu. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Geyikçi'ye meclis üyesi adayları, İYİ Parti ve CHP Finike İlçe Başkanları da eşlik etti. Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı bir noktada devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Yeşilyurt Mahallesi'nde kalabalık bir topluluğun karşında konuştu. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Geyikçi, "Yeşilyurt kararını vermiş buradan öyle görünüyor. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz zaman, parti ayrımı, insan ayrımı yapmadan hizmetlerin en iyisini sizlerle buluşturacağımıza söz veriyorum" dedi. FİNİKE ARTIK GERİYE DÖNMEYECEK Finike'nin artık geriye dönmek istemediğini ve denenmişi denemek istemediğini söyleyen Mustafa Geyikçi, "Finike için bir tek bile kalıcı eser bırakmamış bir arkadaşımız kalkmış efsane geri dönüyor diyor. Soruyorum sizlere Finike içerisinde bu arkadaşın hiçbir eseri var mıdır? Neyin efsanesi bu?” diye sözlerine devam etti. Yeşilyurt Mahallesi'nin sorunlarını bildiğini söyleyen Geyikçi, "Yeşilyurt Mahallesi'nin sorunlarını biliyoruz. Zaten aramızda da sizlerin, çok sevdiği Sadullah abimiz var. Su sorununuzu biliyoruz ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım ile bu problemler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz" dedi. Toplantılarda kadınların katılımından çok memnun olduğunu söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Kadınlarımız, elleri öpülesi analarımız. Sizler için daha önce açıkladığımız bir proje vardı. Evlerinizde yaptığınız el işleri, turunç reçelleri, nar ekşileri, incir reçelleri, bergamut reçelleri ve buna benzer ürünleri, bizler gelip sizlerden alacağız. Parasını verip alacağız ve siz bu sayede ev ekonomisine katkıda bulanacaksınız. Bizlerde bu aldığımız el işlerini, reçelleri Finike adı altında dünyanın öbür ucunda ki insanlara ulaşmasını sağlayacağız. Bu işin Finike'de iyi bilenlerden biri Mete Apaydın kardeşimiz kadromuzda. Finike'mizi hep birlikte kalkındaracağız ve büyüteceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Yeşilyurt Mahallesi'nde hemşehrileriyle buluştu. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Geyikçi'ye meclis üyesi adayları, İYİ Parti ve CHP Finike İlçe Başkanları da eşlik etti.

Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı bir noktada devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Yeşilyurt Mahallesi'nde kalabalık bir topluluğun karşında konuştu. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Geyikçi, "Yeşilyurt kararını vermiş buradan öyle görünüyor. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz zaman, parti ayrımı, insan ayrımı yapmadan hizmetlerin en iyisini sizlerle buluşturacağımıza söz veriyorum" dedi.

FİNİKE ARTIK GERİYE DÖNMEYECEK

Finike'nin artık geriye dönmek istemediğini ve denenmişi denemek istemediğini söyleyen Mustafa Geyikçi, "Finike için bir tek bile kalıcı eser bırakmamış bir arkadaşımız kalkmış efsane geri dönüyor diyor. Soruyorum sizlere Finike içerisinde bu arkadaşın hiçbir eseri var mıdır? Neyin efsanesi bu?” diye sözlerine devam etti. Yeşilyurt Mahallesi'nin sorunlarını bildiğini söyleyen Geyikçi, "Yeşilyurt Mahallesi'nin sorunlarını biliyoruz. Zaten aramızda da sizlerin, çok sevdiği Sadullah abimiz var. Su sorununuzu biliyoruz ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım ile bu problemler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz" dedi. Toplantılarda kadınların katılımından çok memnun olduğunu söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Kadınlarımız, elleri öpülesi analarımız. Sizler için daha önce açıkladığımız bir proje vardı. Evlerinizde yaptığınız el işleri, turunç reçelleri, nar ekşileri, incir reçelleri, bergamut reçelleri ve buna benzer ürünleri, bizler gelip sizlerden alacağız. Parasını verip alacağız ve siz bu sayede ev ekonomisine katkıda bulanacaksınız. Bizlerde bu aldığımız el işlerini, reçelleri Finike adı altında dünyanın öbür ucunda ki insanlara ulaşmasını sağlayacağız. Bu işin Finike'de iyi bilenlerden biri Mete Apaydın kardeşimiz kadromuzda. Finike'mizi hep birlikte kalkındaracağız ve büyüteceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.