Geyikçi; Vatandaşlarımızın Sorunlarının Bize Gelmesini Beklemeyeceğiz

Politika 28.02.2019 - 21:46, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1854+ kez okundu.
 

Geyikçi; Vatandaşlarımızın Sorunlarının Bize Gelmesini Beklemeyeceğiz

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Sahilkent Mahallesi Koruca bölgesinde tüm vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret etti. Mustafa Geyikçi'ye ziyaretleri sırasında meclis üyeleri eşlik etti.
Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Sahilkent Mahallesi Koruca bölgesindeki vatandaşları tek tek evlerinin kapılarını çalarak ziyaret etti. Bizim dönemimizde halkın yüzünden gülücükler eksik olmayacak diyen Geyikçi,  "Vatandaşlarımızın sorunlarının bize gelmesini beklemeyeceğiz. Kendimiz gidip sorunları yerinde tespit ederek çözümünü hemen gerçekleştireceğiz" diye konuşu. "FİNİKE'MİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ" "Benim belediye başkanlığım döneminde, belediye bünyesinde kuracağımız birimle ve birimde yetkilendireceğimiz kişilerle mahallelerimizin sorunlarıyla anında ilgileneceğiz" diyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, sözlerini şöyle sürdürdü; "Koruca bölgesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm yollarımızı anlattık. Artık sokaklarımız çamur deryası olmayacak. O partili bu partili diye ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın evlerine daha kolay ve temiz ulaşması için yoğun mesai harcayacağız. Finike'nin sınırlarının en uç noktasında bir hane ve bir insan yaşıyorsa biz oraya da ulaşacağız ve hizmetlerimizden o vatandaşımızda faydalanacak. Hep birlikte Finike'mizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Biz vatandaşlarımıza bunun sözünü veriyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Sahilkent Mahallesi Koruca bölgesinde tüm vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret etti. Mustafa Geyikçi'ye ziyaretleri sırasında meclis üyeleri eşlik etti.

Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Sahilkent Mahallesi Koruca bölgesindeki vatandaşları tek tek evlerinin kapılarını çalarak ziyaret etti. Bizim dönemimizde halkın yüzünden gülücükler eksik olmayacak diyen Geyikçi,  "Vatandaşlarımızın sorunlarının bize gelmesini beklemeyeceğiz. Kendimiz gidip sorunları yerinde tespit ederek çözümünü hemen gerçekleştireceğiz" diye konuşu.

"FİNİKE'MİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

"Benim belediye başkanlığım döneminde, belediye bünyesinde kuracağımız birimle ve birimde yetkilendireceğimiz kişilerle mahallelerimizin sorunlarıyla anında ilgileneceğiz" diyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, sözlerini şöyle sürdürdü; "Koruca bölgesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm yollarımızı anlattık. Artık sokaklarımız çamur deryası olmayacak. O partili bu partili diye ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın evlerine daha kolay ve temiz ulaşması için yoğun mesai harcayacağız. Finike'nin sınırlarının en uç noktasında bir hane ve bir insan yaşıyorsa biz oraya da ulaşacağız ve hizmetlerimizden o vatandaşımızda faydalanacak. Hep birlikte Finike'mizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Biz vatandaşlarımıza bunun sözünü veriyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.