Geyikçi Finikeli Gençlerle Buluştu

Gündem 20.03.2019 - 16:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2642+ kez okundu.
 

Geyikçi Finikeli Gençlerle Buluştu

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve meclis üyeleri "Gençlik Buluşması" kapsamında Finike Ziraat Odası toplantı salonunda gençlerle bir araya geldi
FİNİKE Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen gençlik buluşmasında Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, meclis üyeleriyle birlikte gençlerle fikir alış verişinde bulundu. Yaklaşık 250 gencin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Mustafa Geyikçi, gençlerin sorunlarını dinledi ve yapacakları sosyal donatı alanlarını anlattı. Zaman zaman keyifli anlarında yaşandığı toplantıda Geyikçi, "Sizleri burada böyle görmek çok heyecanlandırdı. Sizlerinde artık geriye dönmek istemediğini ve bize güvendiğinizi biliyorum. Emin olabilirsiniz ki güveninizi boşa çıkarmayacağız. Sizlerede en büyük sözümüz artık Finike'de sıkılmayacaksınız" dedi. FİNİKE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Finike'de yaşayan bütün vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm yollarını anlatan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Geleceğimiz olan sizlerle bu toplantıyı düzenlememiz gerekiyordu. Sizlerin fikirlerine, düşüncelerine ihtiyacımız var. Gençlerimiz için tasarladığımız, yapmayı düşündüğümüz sosyal donatı alanları var. Önceliğimizi sanata vermek istiyoruz. Sizlerin sanatla içiçe olması Finike'mizin geleceği için çok önemli. Bunun için büyük ve görsel açıdan insanları tatmin edecek bir kültür merkezi yapacağız. Tabi bunu yapmak önemli değil içini doldurmak önemli. Burada önemli yazarlar, sinema oyuncuları ve vatanımıza değerler kazandırmış kişilerin sizlerinde katılımıyla toplantılarını gerçekleştireceğiz. Burada liselerarası müzik yarışmaları düzenleyeceğiz, her ay bir tiyatro oyunu sergileyeceğiz gerek profesyonel gerekse Finike içerisinde oluşturulan tiyatro gruplarıyla olacak bunlar" diye sözlerine devam etti. GENÇLER İÇİN CAZİBE ALANLARI Finike Yat Limanı’nı adeta batakhane haline getiren zihniyetin izlerini sileceklerini söyleyen Geyikçi, " Liman içerisinde de projelerimiz var. Sizlerinde çok fazla özlemini çektiğiniz limanımızı tekrardan sizlere ve ailelerinize kazandıracağız. Limanda bir gösteri ve konser sahnesi oluşturacağız ve alternatiflerimiz çoğalacak. Sizler için bir anfi tiyatro oluşturacağız. Burada oturup müziğinizi yapıp arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçireceksiniz. Orada yapılacak olan konserler sizleri oldukça keyiflendirecek diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve meclis üyeleri "Gençlik Buluşması" kapsamında Finike Ziraat Odası toplantı salonunda gençlerle bir araya geldi

FİNİKE Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen gençlik buluşmasında Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, meclis üyeleriyle birlikte gençlerle fikir alış verişinde bulundu. Yaklaşık 250 gencin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Mustafa Geyikçi, gençlerin sorunlarını dinledi ve yapacakları sosyal donatı alanlarını anlattı. Zaman zaman keyifli anlarında yaşandığı toplantıda Geyikçi, "Sizleri burada böyle görmek çok heyecanlandırdı. Sizlerinde artık geriye dönmek istemediğini ve bize güvendiğinizi biliyorum. Emin olabilirsiniz ki güveninizi boşa çıkarmayacağız. Sizlerede en büyük sözümüz artık Finike'de sıkılmayacaksınız" dedi.

FİNİKE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Finike'de yaşayan bütün vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm yollarını anlatan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Geleceğimiz olan sizlerle bu toplantıyı düzenlememiz gerekiyordu. Sizlerin fikirlerine, düşüncelerine ihtiyacımız var. Gençlerimiz için tasarladığımız, yapmayı düşündüğümüz sosyal donatı alanları var. Önceliğimizi sanata vermek istiyoruz. Sizlerin sanatla içiçe olması Finike'mizin geleceği için çok önemli. Bunun için büyük ve görsel açıdan insanları tatmin edecek bir kültür merkezi yapacağız. Tabi bunu yapmak önemli değil içini doldurmak önemli. Burada önemli yazarlar, sinema oyuncuları ve vatanımıza değerler kazandırmış kişilerin sizlerinde katılımıyla toplantılarını gerçekleştireceğiz. Burada liselerarası müzik yarışmaları düzenleyeceğiz, her ay bir tiyatro oyunu sergileyeceğiz gerek profesyonel gerekse Finike içerisinde oluşturulan tiyatro gruplarıyla olacak bunlar" diye sözlerine devam etti.

GENÇLER İÇİN CAZİBE ALANLARI

Finike Yat Limanı’nı adeta batakhane haline getiren zihniyetin izlerini sileceklerini söyleyen Geyikçi, " Liman içerisinde de projelerimiz var. Sizlerinde çok fazla özlemini çektiğiniz limanımızı tekrardan sizlere ve ailelerinize kazandıracağız. Limanda bir gösteri ve konser sahnesi oluşturacağız ve alternatiflerimiz çoğalacak. Sizler için bir anfi tiyatro oluşturacağız. Burada oturup müziğinizi yapıp arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçireceksiniz. Orada yapılacak olan konserler sizleri oldukça keyiflendirecek diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.