Geyikçi, Finikeli Bisikletseverlerle Buluştu

Politika 11.03.2019 - 19:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2338+ kez okundu.
 

Geyikçi, Finikeli Bisikletseverlerle Buluştu

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Bisikletliler Derneği Finike temsilcileriyle birlikte pedal pastı.
8 mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Türkiye genelinde 17 şehirde aynı anda başlayan ve Bisikletliler Derneği Finike temsilciliği öncülüğünde düzenlenen bisiklet turuna, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları da birlikte pedal bastı. TARİHİ MİRASA SAHİP ÇIKILACAK Limyra Antik Kenti’nde mola veren bisikletlil grup, burada kahvaltı yaparak yorgunluk attı. Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Finike’nin tarihi mirasa sahip çıkacağını ve turizm gelirlerini arttıracağını ifade etti. Geyikçi, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık yaratmak için bu gün bisiklet sevdalıları ile birlikte pedal bastık. Tarihi Limyra Antik Kent’dde mola verdik ve kahvaltı yaptık.  Biz tarihi varlıklarımıza sahip çıkarak ve çeşitli organizasyonlar yaparak, turizme katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Bisikletliler Derneği Finike temsilcileriyle birlikte pedal pastı.

8 mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Türkiye genelinde 17 şehirde aynı anda başlayan ve Bisikletliler Derneği Finike temsilciliği öncülüğünde düzenlenen bisiklet turuna, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları da birlikte pedal bastı.

TARİHİ MİRASA SAHİP ÇIKILACAK

Limyra Antik Kenti’nde mola veren bisikletlil grup, burada kahvaltı yaparak yorgunluk attı. Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Finike’nin tarihi mirasa sahip çıkacağını ve turizm gelirlerini arttıracağını ifade etti. Geyikçi, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık yaratmak için bu gün bisiklet sevdalıları ile birlikte pedal bastık. Tarihi Limyra Antik Kent’dde mola verdik ve kahvaltı yaptık.  Biz tarihi varlıklarımıza sahip çıkarak ve çeşitli organizasyonlar yaparak, turizme katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.