Gençlere Ve Hanımlara Spor Müjdesi

Gündem 26.02.2019 - 19:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2467+ kez okundu.
 

Gençlere Ve Hanımlara Spor Müjdesi

Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderen Barış Mahallesi’ndeki Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, gençlere spor akademisi,  mahalleli hanımlara ise spor kursu müjdesi verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milli takıma sporcular yetiştiren ve ulusal turnuvalarda önemli başarılara imza atan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın yer aldığı ziyarette Tütüncü, Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi’nce açılan tekvando kursuna katılan öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti. 2010’da hentbol şampiyonu oldular Tütüncü, Barış ve çevre mahallelerinin gençlerini ve çocuklarını sporla geleceğe hazırlayan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderdiğini belirtti. Bu başarısından dolayı kulübün antrenörleri Minnet Demir ve Ümmü Özcan’ı kutlayan Başkan Tütüncü, Prof İhsan Koz İlkokulu’nun kendisi için önemli bir eğitim kurumu olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu okulda 2010’da çok önemli bir başarı elde ettik. Bu okulun kız hentbol takımı vardı. Okulun beden eğitimi öğretmeni Seda Hoca, hentbol takımını Türkiye şampiyonu yapmıştı. Belediye olarak kendilerine ciddi bir destek vermiştik. O gençler, gurur kaynağımız olmuştu.” “Bu okuldan büyük bir başarı hikâyesi daha bekliyorum” Çocukları, gençleri güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla spora ciddi bir destek verdiklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, tekvandoculara şöyle seslendi: “Yaptığımız işe dört elle sarılın. Kocaman hayaller kurun. Başarı olacağınıza inanının. Kulübün 17 tekvandocusunun Milli Takımda yer almaları bizi mutlu etti. Her zaman sizin yanınızdayız. Belediyemiz, imkânlarıyla, sağlayacağı katkılarla sizlerin yanında olacak. Tek isteğimiz sizleri güçlü bir şekilde geleceğe taşınmasıdır. Sizleri çok seviyorum. Bu okul, güzel başarı hikâyeleri yazdı. Yeni yazılacak hikâye,  inanıyorum ki çok daha büyük bir hikâye gelecek. Belediyecilikte benim en önemli önceliğim çocuklar ve gençlerdir. Çünkü çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Size verdiğimiz değeri fark ederek çalışmaya devam edin. Hiç durmayın her zaman yanı başınızdayım.”

Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderen Barış Mahallesi’ndeki Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, gençlere spor akademisi,  mahalleli hanımlara ise spor kursu müjdesi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milli takıma sporcular yetiştiren ve ulusal turnuvalarda önemli başarılara imza atan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın yer aldığı ziyarette Tütüncü, Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi’nce açılan tekvando kursuna katılan öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

2010’da hentbol şampiyonu oldular
Tütüncü, Barış ve çevre mahallelerinin gençlerini ve çocuklarını sporla geleceğe hazırlayan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderdiğini belirtti. Bu başarısından dolayı kulübün antrenörleri Minnet Demir ve Ümmü Özcan’ı kutlayan Başkan Tütüncü, Prof İhsan Koz İlkokulu’nun kendisi için önemli bir eğitim kurumu olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu okulda 2010’da çok önemli bir başarı elde ettik. Bu okulun kız hentbol takımı vardı. Okulun beden eğitimi öğretmeni Seda Hoca, hentbol takımını Türkiye şampiyonu yapmıştı. Belediye olarak kendilerine ciddi bir destek vermiştik. O gençler, gurur kaynağımız olmuştu.”

“Bu okuldan büyük bir başarı hikâyesi daha bekliyorum”
Çocukları, gençleri güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla spora ciddi bir destek verdiklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, tekvandoculara şöyle seslendi: “Yaptığımız işe dört elle sarılın. Kocaman hayaller kurun. Başarı olacağınıza inanının. Kulübün 17 tekvandocusunun Milli Takımda yer almaları bizi mutlu etti. Her zaman sizin yanınızdayız. Belediyemiz, imkânlarıyla, sağlayacağı katkılarla sizlerin yanında olacak. Tek isteğimiz sizleri güçlü bir şekilde geleceğe taşınmasıdır. Sizleri çok seviyorum. Bu okul, güzel başarı hikâyeleri yazdı. Yeni yazılacak hikâye,  inanıyorum ki çok daha büyük bir hikâye gelecek. Belediyecilikte benim en önemli önceliğim çocuklar ve gençlerdir. Çünkü çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Size verdiğimiz değeri fark ederek çalışmaya devam edin. Hiç durmayın her zaman yanı başınızdayım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.