Finikelilerle Akşam Sohbetleri

Politika 05.03.2019 - 19:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1538+ kez okundu.
 

Finikelilerle Akşam Sohbetleri

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, dün akşam saatlerinde meclis üyeleri ile birlikte kent merkezinde bulunan bazı kafeleri gezerek gençlerle buluştu. Geyikçi'ye, ziyaretleri sırasında meclis üyesi adayları Hülya Tutal, Büşra Kurşunluoğlu, Mete Apaydın, Selçuk Yiğit, İsmail Şentürk ve Volkan Aydıner eşlik etti. Gece gündüz demeden vatandaşla buluşmaya devam eden Mustafa Geyikiçi, Finike merkezinde bulunan bazı kafelere ziyaretlerde bulundu. Kafelerde zaman geçiren vatandaşlarla kısa kısa sohbetler gerçekleştiren Geyikçi, "Geleceğimiz olan arkadaşlarımızla biraz daha yakın olmak adına ve onlarla kısa kısa sohbetler gerçekleştirmek için böyle bir ziyaret gerçeleştirdik. Artık onları daha fazla dinleme zamanıdır. Biz onları dinleyeceğiz" dedi. FİNİKE’YE KENT MEYDANI SÖZÜ Gençler tarafından ilgiyle karşılanan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Meclis üyesi arkadaşlarımızla akşamları da ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz. Ne kadar çok Finikeli hemşehrimizle bir araya gelirsek, bizim için o kadar çok notlar ortaya çıkıyor. Bu notlar, bizim Finike için çalışma planımızı da oluşturuyor. Göreve geldiğimiz zaman, Finike'de yaşayan ve buraya tatile gelen vatandaşlarımızın alternatifleri daha fazla olacak. Finike yapılacak bir şey yok diyemeyecekler. Kentler meydanlarıyla anılır; fakat Finike'mizin hali hazırda bir meydanı bile yok. Biz bunların hepsini halledeceğiz ve vatandaşlarımızın zaman geçirecekleri, eşleriyle, dostlarıyla keyifli dakikalar geçireceği cazibe alanları yaratacağız. Kısacası Finike'ye tatile gelen yurttaşlarımız gitmek istemeyecekler. Böylelikle hem esnafımız hemde tüm Finike kazanacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, dün akşam saatlerinde meclis üyeleri ile birlikte kent merkezinde bulunan bazı kafeleri gezerek gençlerle buluştu. Geyikçi'ye, ziyaretleri sırasında meclis üyesi adayları Hülya Tutal, Büşra Kurşunluoğlu, Mete Apaydın, Selçuk Yiğit, İsmail Şentürk ve Volkan Aydıner eşlik etti.

Gece gündüz demeden vatandaşla buluşmaya devam eden Mustafa Geyikiçi, Finike merkezinde bulunan bazı kafelere ziyaretlerde bulundu. Kafelerde zaman geçiren vatandaşlarla kısa kısa sohbetler gerçekleştiren Geyikçi, "Geleceğimiz olan arkadaşlarımızla biraz daha yakın olmak adına ve onlarla kısa kısa sohbetler gerçekleştirmek için böyle bir ziyaret gerçeleştirdik. Artık onları daha fazla dinleme zamanıdır. Biz onları dinleyeceğiz" dedi.

FİNİKE’YE KENT MEYDANI SÖZÜ

Gençler tarafından ilgiyle karşılanan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Meclis üyesi arkadaşlarımızla akşamları da ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz. Ne kadar çok Finikeli hemşehrimizle bir araya gelirsek, bizim için o kadar çok notlar ortaya çıkıyor. Bu notlar, bizim Finike için çalışma planımızı da oluşturuyor. Göreve geldiğimiz zaman, Finike'de yaşayan ve buraya tatile gelen vatandaşlarımızın alternatifleri daha fazla olacak. Finike yapılacak bir şey yok diyemeyecekler. Kentler meydanlarıyla anılır; fakat Finike'mizin hali hazırda bir meydanı bile yok. Biz bunların hepsini halledeceğiz ve vatandaşlarımızın zaman geçirecekleri, eşleriyle, dostlarıyla keyifli dakikalar geçireceği cazibe alanları yaratacağız. Kısacası Finike'ye tatile gelen yurttaşlarımız gitmek istemeyecekler. Böylelikle hem esnafımız hemde tüm Finike kazanacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.