Finike Tarımda Söz Sahibi Olacak

Politika 26.02.2019 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2511+ kez okundu.
 

Finike Tarımda Söz Sahibi Olacak

Seçim süresince tüm Finikeli hemşehrilerine ulaşmak için büyük çaba sarfeden Millet İttıfakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, beraberindeki meclyis üyelleriyle birlikte narenciye paketleme işletmelerini ziyaret ederek, yetkililerle ve de çalışanlarla buluştu. Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, ekibiyle birlikte Finike'de bulunan narenciye paketleme noktalarını ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. Çalışanların dertlerini dinleyen Geyikçi, “Çalışanların arkadaşlarımızın ve iş yeri sahibi kardeşlerimizin sorunlarını notlarımız arasına alıyoruz. Görev başına geldiğimizde hepsiyle tek tek ilgileneceğiz" diye konuştu. NARENCİYE HAK ETTİĞİ İLGİYİ GÖRECEK Programına dahil olan her yere uğmaya gayret eden ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan, Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Öncelikle vatandaşlarmızın gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşşekkür ederim. Her zaman söylediğim gibi Finike'mizi hep birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Çalışan arkadaşlarımızın ve iş yer sahibi kardeşlerimizin sorunlarını dinliyoruz. Göreve geldiğimiz zaman, hepsiyle te tek ilgileneceğiz. Portakalımız ödüllü bir portakaldır ve ‘Coğrafi İşaret’ özelliğiyle de tesçillidir. Biz portakalımızın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Portakaldan şekiller yapmak yerine, bu portakalları insanların tatmasını vesile olacağız. Bende uzun yıllardır ekmeğimi bu işten kazanıyorum ve portakalın değerini en iyi bilenlerdenim. Bizim yönetimimizde portakal ile narenciye hak ettiği yerlere gelecektir" dedi. KADINLARI ÜRETİME KATILACAK Ziyaretleri sırasında emekçi kadınlara ayrı bir parentez açan Geyikçi, duygularını şu şekilde ifade etti; ”Şairinde dediği gibi; bizim kadınlarımız. Anamız, bacımız, kızımız, kadınımız. Yürekleri sevgi ile çarpan, eli öpülesi kadınlarımız. Finike'mizin her karışında izleri var. Bizler onlarıda yönetime dahil etmek istiyoruz. Düşüncelerine, fikirlerine önem veriyoruz. Kuracağımız Portakal Atölyesi ile hem üretecekler, hem kazanacaklar ve aynı zamanda yönetime de dahil olacaklar. Bölgemizde portakal bahçelerinde, fidelerde hep onların izleri var. Bizler kadınlarımızın kıymetini bileceğiz.”

Seçim süresince tüm Finikeli hemşehrilerine ulaşmak için büyük çaba sarfeden Millet İttıfakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, beraberindeki meclyis üyelleriyle birlikte narenciye paketleme işletmelerini ziyaret ederek, yetkililerle ve de çalışanlarla buluştu.

Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, ekibiyle birlikte Finike'de bulunan narenciye paketleme noktalarını ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. Çalışanların dertlerini dinleyen Geyikçi, “Çalışanların arkadaşlarımızın ve iş yeri sahibi kardeşlerimizin sorunlarını notlarımız arasına alıyoruz. Görev başına geldiğimizde hepsiyle tek tek ilgileneceğiz" diye konuştu.

NARENCİYE HAK ETTİĞİ İLGİYİ GÖRECEK

Programına dahil olan her yere uğmaya gayret eden ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan, Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Öncelikle vatandaşlarmızın gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşşekkür ederim. Her zaman söylediğim gibi Finike'mizi hep birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Çalışan arkadaşlarımızın ve iş yer sahibi kardeşlerimizin sorunlarını dinliyoruz. Göreve geldiğimiz zaman, hepsiyle te tek ilgileneceğiz. Portakalımız ödüllü bir portakaldır ve ‘Coğrafi İşaret’ özelliğiyle de tesçillidir. Biz portakalımızın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Portakaldan şekiller yapmak yerine, bu portakalları insanların tatmasını vesile olacağız. Bende uzun yıllardır ekmeğimi bu işten kazanıyorum ve portakalın değerini en iyi bilenlerdenim. Bizim yönetimimizde portakal ile narenciye hak ettiği yerlere gelecektir" dedi.

KADINLARI ÜRETİME KATILACAK

Ziyaretleri sırasında emekçi kadınlara ayrı bir parentez açan Geyikçi, duygularını şu şekilde ifade etti; ”Şairinde dediği gibi; bizim kadınlarımız. Anamız, bacımız, kızımız, kadınımız. Yürekleri sevgi ile çarpan, eli öpülesi kadınlarımız. Finike'mizin her karışında izleri var. Bizler onlarıda yönetime dahil etmek istiyoruz. Düşüncelerine, fikirlerine önem veriyoruz. Kuracağımız Portakal Atölyesi ile hem üretecekler, hem kazanacaklar ve aynı zamanda yönetime de dahil olacaklar. Bölgemizde portakal bahçelerinde, fidelerde hep onların izleri var. Bizler kadınlarımızın kıymetini bileceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.