Finike’nin Geleceğine Yatırım Yapacağız

Politika 04.03.2019 - 17:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2328+ kez okundu.
 

Finike’nin Geleceğine Yatırım Yapacağız

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, vatandaşlarla buluşmasına ara verden devam ediyor. Yeşilköy Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştiren Geyikçi, mahalle sakinlerinin sorularını dinledi ve Finike’nin yapacakları yeni çalışmalarla geleceğine yatırım yapacaklarını söyledi. Finike'de uzlaşmacı ve katılımcı siyaset anlayışıyla dikkat çeken ve halkın yoğun ilgisini toplayan Millet İttifakı Finike Belediye Başakan Adayı Mustafa Geyikçi, Yeşilköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu toplantıda Geyikçi, "Burada sizleri bu kadar kalabalık ve heyecanlı görmek beni çok mutlu etti. Şu mahalle bana az oy vermiş bu mahalle bana çok oy vermiş diye ayrım yapmadan tüm mahallelerimize hizmetin en iyisini götüreceğiz. Hizmetlerimizden Finike'de yaşayan tüm hemşehrilerimiz faydalanacak. Ayrımcılık olmayacak“ dedi. FİNİKELİLERLE ORTAK YÖNETİM Kendisininde bu topraklardan, bahçelerden, seralardan ve üzüm bağlarından çıktığını söyleyen  Millet İttifakı Finike Belediye Başakan Adayı Mustafa Geyikçi, "Sizlerin sorunlarını biliyorum. Sulama suyu sıkıntılarımız var ve göreve geldiğimiz zaman bu sorunu halletmek için gerekirse fazla mesai yapacağız ve bu sıkıntıyı çözeceğiz. Belediye bünyesinde kuracağımız birimle artık muhtarlarımız mahallelerdeki sorunları kırk yere laf anlatmadan hemen çözecekler. Her ay muhtarlarımızı toplayıp durum değerlendirme toplantısı yapacağız. Hangi mahallemizin ne sorunu var, hangisi çözülmüş hangisi çözülmemiş orada tartışacağız ve bir sonuca kavuşturacağız" diye sözlerine devam eden Geyikçi ayrıca, “kadınlarımıza tekrar tekrar bir parantez açmak istiyorum. Sizlerin emeğini hiçbir zaman yok sayamayız. Bizim ilk önceliğimiz sizleri yönetime ve üretime dahil etmek. Sizlerinde Finike'mizde söz sahibi olmanızı istiyorum. Sizlerin üreteceğiniz portakal kuruları, nar ekşileri, zeytinleri, balları tüm Türkiye'ye Finike markası adı altında ulaştıracağız. Bu sayede hem üretime ve yönetime hem de tanıtıma katkı sağlayacaksınız" diyerek sözlerini tamamladı.

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, vatandaşlarla buluşmasına ara verden devam ediyor. Yeşilköy Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştiren Geyikçi, mahalle sakinlerinin sorularını dinledi ve Finike’nin yapacakları yeni çalışmalarla geleceğine yatırım yapacaklarını söyledi.

Finike'de uzlaşmacı ve katılımcı siyaset anlayışıyla dikkat çeken ve halkın yoğun ilgisini toplayan Millet İttifakı Finike Belediye Başakan Adayı Mustafa Geyikçi, Yeşilköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu toplantıda Geyikçi, "Burada sizleri bu kadar kalabalık ve heyecanlı görmek beni çok mutlu etti. Şu mahalle bana az oy vermiş bu mahalle bana çok oy vermiş diye ayrım yapmadan tüm mahallelerimize hizmetin en iyisini götüreceğiz. Hizmetlerimizden Finike'de yaşayan tüm hemşehrilerimiz faydalanacak. Ayrımcılık olmayacak“ dedi.

FİNİKELİLERLE ORTAK YÖNETİM

Kendisininde bu topraklardan, bahçelerden, seralardan ve üzüm bağlarından çıktığını söyleyen  Millet İttifakı Finike Belediye Başakan Adayı Mustafa Geyikçi, "Sizlerin sorunlarını biliyorum. Sulama suyu sıkıntılarımız var ve göreve geldiğimiz zaman bu sorunu halletmek için gerekirse fazla mesai yapacağız ve bu sıkıntıyı çözeceğiz. Belediye bünyesinde kuracağımız birimle artık muhtarlarımız mahallelerdeki sorunları kırk yere laf anlatmadan hemen çözecekler. Her ay muhtarlarımızı toplayıp durum değerlendirme toplantısı yapacağız. Hangi mahallemizin ne sorunu var, hangisi çözülmüş hangisi çözülmemiş orada tartışacağız ve bir sonuca kavuşturacağız" diye sözlerine devam eden Geyikçi ayrıca, “kadınlarımıza tekrar tekrar bir parantez açmak istiyorum. Sizlerin emeğini hiçbir zaman yok sayamayız. Bizim ilk önceliğimiz sizleri yönetime ve üretime dahil etmek. Sizlerinde Finike'mizde söz sahibi olmanızı istiyorum. Sizlerin üreteceğiniz portakal kuruları, nar ekşileri, zeytinleri, balları tüm Türkiye'ye Finike markası adı altında ulaştıracağız. Bu sayede hem üretime ve yönetime hem de tanıtıma katkı sağlayacaksınız" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.