Finike'nin Geleceği İçin Çalışacağız

Politika 03.03.2019 - 20:40, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2320+ kez okundu.
 

Finike'nin Geleceği İçin Çalışacağız

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Finike'nin her köşesine ulaşmaya, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Özmen Sitesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluşan Mustafa Geyikçi, projelerini anlattı ve vatandaşların sorunlarını
Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Finike merkezinde bulunan Özmen Sitasi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Sitede ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinleyen Geyikçi, " Çıkış sloganımız 'Temiz siyaset Dürüst başkan' biz başkalarının ne dediğiyle ve ne yaptığıyla uğraşmayacağız. Biz bu seçim sürecinde vatandaşlarımıza Fİnike'mizi nasıl daha ileriye taşıyacağız bunları anlatacağız" dedi. Ben Sen Yok Biz Varız Amaçlarının Finike'yi tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyleyen  Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, " Biz sorunlarımızı 3T başlığı altında topladık. Tarım, turizm ve ticaret. Projelerimizi bu doğrultuda hazırladık ve emin olabilirsiniz ki ben ve ekibim bu sorumluluğun altından alnımızın akıyla çıkacağız. Çok fazla bir şey istemiyoruz. Sadece daha güzel, daha yaşanabilir bir kent istiyoruz. Ben ve ekibim projelerimizle çıtayı bir tık yükselteceğimize inanıyoruz. Bizden sonra Finike için göreve gelecek olanların da çıtayı yükseltmesine yardımcı olduğumuza inanıyoruz. Bunu sadece ben ve ekibim yapmayacağız, sizlerde yönetime, üretime ve tanıtıma dahil olacaksınız. Hep birlikte Finike'mizi büyüteceğiz ve geliştireceğiz. Ben adaylığımı açıklarken bir kesmin adayı olarak çıkmadım. Ben Finike'mizde yaşayan 50 bin vatandaşımızın adayı olarak bu yola çıktım. Artık biz Finike'nin sakinlari değil sahipleri olacağız. Ben sen yok, biz varız ve biz birlikte yaparız" diyerek sözlerini tamamladı.
Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Finike'nin her köşesine ulaşmaya, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Özmen Sitesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluşan Mustafa Geyikçi, projelerini anlattı ve vatandaşların sorunlarını

Finike'yi karış karış dolaşmaya devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve ekibi Finike merkezinde bulunan Özmen Sitasi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Sitede ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinleyen Geyikçi, " Çıkış sloganımız 'Temiz siyaset Dürüst başkan' biz başkalarının ne dediğiyle ve ne yaptığıyla uğraşmayacağız. Biz bu seçim sürecinde vatandaşlarımıza Fİnike'mizi nasıl daha ileriye taşıyacağız bunları anlatacağız" dedi.

Ben Sen Yok Biz Varız

Amaçlarının Finike'yi tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyleyen  Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, " Biz sorunlarımızı 3T başlığı altında topladık. Tarım, turizm ve ticaret. Projelerimizi bu doğrultuda hazırladık ve emin olabilirsiniz ki ben ve ekibim bu sorumluluğun altından alnımızın akıyla çıkacağız. Çok fazla bir şey istemiyoruz. Sadece daha güzel, daha yaşanabilir bir kent istiyoruz. Ben ve ekibim projelerimizle çıtayı bir tık yükselteceğimize inanıyoruz. Bizden sonra Finike için göreve gelecek olanların da çıtayı yükseltmesine yardımcı olduğumuza inanıyoruz. Bunu sadece ben ve ekibim yapmayacağız, sizlerde yönetime, üretime ve tanıtıma dahil olacaksınız. Hep birlikte Finike'mizi büyüteceğiz ve geliştireceğiz. Ben adaylığımı açıklarken bir kesmin adayı olarak çıkmadım. Ben Finike'mizde yaşayan 50 bin vatandaşımızın adayı olarak bu yola çıktım. Artık biz Finike'nin sakinlari değil sahipleri olacağız. Ben sen yok, biz varız ve biz birlikte yaparız" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.