Finike, Geriye Dönmek İstemiyor

Politika 16.03.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2521+ kez okundu.
 

Finike, Geriye Dönmek İstemiyor

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları Yuvalı Mahallesi'nde yaşayan hemşehrileriyle buluştu. Büyük bir ilginin olduğu toplantıda Geyikçi, Yuvalı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların dertlerini dinledi, projelerini anlattı ve çözüm yollarını açıkladı. Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı noktalarda devam eden toplantılarda projelerini anlatan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Yuvalı Mahallesi'nde kalabalık bir topluluğun karşısında konuştu. Maallenin sorunlarıı bildiğini söyleyen Geyikçi, "Yuvalı Mahallemizde belli başlı kalıplaşmış sorunlarımız var ve biz bu sorunları biliyoruz. Projelerimizi ve mahalle sorunlarınlarımızı tasarlarken sizlerin sıkıntılarını da ön planda tuttuk" dedi. YUVALI’YA SANAT KURSU Finike'nin ve Yuvalı Mahallesi'nin geriye dönüp denenmişi denemek istemediğini söyleyen Mustafa Geyikçi, "Artık sizlerde tüm Finike halkı gibi geriye dönmek istemiyorsunuz. Ben ve ekip arkadaşlarım sizlerin sorunlarına iyi çalıştık. Buradaki düğün salonunuzun yetersiz oluşu, mezarlıktaki sıkıntınız, burada yani meydanda yağmurda bekleyecek yerinizin olmayışı gibi bir çok sorunu biliyoruz ve bunlar için çözüm üretiyoruz. Sizleriçin buraya üstü kapalı güzel bir bekleme alanı yapacağız ve düğün salonunuzu genişleteceğiz" diye sözlerine devam etti. Her fırsatta sanata ve sanatçıya destek olacaklarını söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Ayrıca sizler için buraya bir sanat kursu açmak istiyoruz. Doğuştan gelen yeteneklerinizi nota bilgileriyle birleştirip ortaya daha güzel sanat eserlerinin çıkmasını sağlayacağız. Burada bulunan çoğu kişilerle çok eskiden beri arkadaşlığımız dostluğumuz var. Yeri geldi bir ekmeği birlikte bölüşüp yedik ve aynı tastan su içtik. Sizlerin gözlerinden görüyorum ki, artık sizler geriye dönmek istemiyorsunuz. Daha güzel daha yaşanabilir bir Finike'yi gelin hep birlikte inşaa edelim" diyerek sözlerini tamamladı. 

Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve beraberindeki meclis üyesi adayları Yuvalı Mahallesi'nde yaşayan hemşehrileriyle buluştu. Büyük bir ilginin olduğu toplantıda Geyikçi, Yuvalı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların dertlerini dinledi, projelerini anlattı ve çözüm yollarını açıkladı.

Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı noktalarda devam eden toplantılarda projelerini anlatan Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Yuvalı Mahallesi'nde kalabalık bir topluluğun karşısında konuştu. Maallenin sorunlarıı bildiğini söyleyen Geyikçi, "Yuvalı Mahallemizde belli başlı kalıplaşmış sorunlarımız var ve biz bu sorunları biliyoruz. Projelerimizi ve mahalle sorunlarınlarımızı tasarlarken sizlerin sıkıntılarını da ön planda tuttuk" dedi.

YUVALI’YA SANAT KURSU

Finike'nin ve Yuvalı Mahallesi'nin geriye dönüp denenmişi denemek istemediğini söyleyen Mustafa Geyikçi, "Artık sizlerde tüm Finike halkı gibi geriye dönmek istemiyorsunuz. Ben ve ekip arkadaşlarım sizlerin sorunlarına iyi çalıştık. Buradaki düğün salonunuzun yetersiz oluşu, mezarlıktaki sıkıntınız, burada yani meydanda yağmurda bekleyecek yerinizin olmayışı gibi bir çok sorunu biliyoruz ve bunlar için çözüm üretiyoruz. Sizleriçin buraya üstü kapalı güzel bir bekleme alanı yapacağız ve düğün salonunuzu genişleteceğiz" diye sözlerine devam etti. Her fırsatta sanata ve sanatçıya destek olacaklarını söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Ayrıca sizler için buraya bir sanat kursu açmak istiyoruz. Doğuştan gelen yeteneklerinizi nota bilgileriyle birleştirip ortaya daha güzel sanat eserlerinin çıkmasını sağlayacağız. Burada bulunan çoğu kişilerle çok eskiden beri arkadaşlığımız dostluğumuz var. Yeri geldi bir ekmeği birlikte bölüşüp yedik ve aynı tastan su içtik. Sizlerin gözlerinden görüyorum ki, artık sizler geriye dönmek istemiyorsunuz. Daha güzel daha yaşanabilir bir Finike'yi gelin hep birlikte inşaa edelim" diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.