Esen Yaşlı Ve Hastaları İhmal Etmedi

Politika 22.02.2019 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2028+ kez okundu.
 

Esen Yaşlı Ve Hastaları İhmal Etmedi

Seçim çalışmalarına erken saatlerde başlayan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, yaşlı ve hasta vatanşaları ziyaret ederek sohbette bulundu
‘Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız’ sloganıyla yola çıkan Esen, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Hurma Mahallesinde bulunan Sabri Uzundirek, Mustafa Ali Kısa ve Kemal Özcan’ı ziyaret eden Esen, ailelerle sohbet edip taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Konyaaltı’nda bir çok mahallenin geçmişinin eskilere dayandığını ifade eden Sabri Uzundirek, “Bu mahallelerde yaşayanların çokğu akrabadır” dedi. Bir mahalleyi yerlisinden daha iyi kimsenin bilemeyeceğine dikkat çeken Esen, “Mahalle yerleri arasında da o bölgeyi en iyi bilen yine yaşlılarımız, büyüklerimizdir. O nedenle bu mahallelere bir proje bir tesis yaparken siz büyüklerimizin mahalleyle ilgili fikirlerine başvuracağız. Sizler birer kütüphane gibisiniz. Bu yerlerin nasıl geliştiğine dair en eski gözlemcilerisiniz. O nedenle yeri geldiğinde sizlerin bilgisine başvuracağız. Esikler konusundan tutun da yapacağımız çalışmalara kadar hepsini soracağız” dedi. “YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ALTINDAN KALKACAĞIZ” Belediyecilik anlayışlarının örnek teşkil edeceğini belirten Esen, “Yüzümüzün akıyla bu görevin altından kalkacağız ve sizleri mahçup etmeyeceğim” dedi. Esen konuşmalarına; “Biz halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bu görevde olacağız. Hizmet götürürken insanların asla ve asla siyasi tercihine veya hayat görüşüne bakmayacağız. Hangi mahallenin neye ihtiyacı varsa tespit edip, bölgenin yapısını göz önünde bulundurarak doğaya zarar vermeden canlı haklarına saygı duyarak çalışmalar yapacağız. Ve bir çalışma yaparken de mahalleyi tanıyanlarla bilenlerle yapacağız. Kendimizi saatlerce de anlatabiliriz ama bunun sizde karşılığı oluşması için söylediklerimizi uygulamaya geçirmemiz gerektiğini de biliyorum. Bunu göreve geldiğimizde herkes görecek. Yapacağımız hizmetlerle, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim ve yerinde çalışmalarla herkes, hizmet anlayışımızı görecek. Zaten sizleri sık sık ziyaret edeceğim. Eksik olduğumuz veya beğenmediğiniz bir şey görürseniz direk bana söyleyebilirsiniz. Görev süremiz boyunca da bu ziyaretleri sürdüreceğiz” şeklinde devam etti.
Seçim çalışmalarına erken saatlerde başlayan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, yaşlı ve hasta vatanşaları ziyaret ederek sohbette bulundu

‘Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız’ sloganıyla yola çıkan Esen, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Hurma Mahallesinde bulunan Sabri Uzundirek, Mustafa Ali Kısa ve Kemal Özcan’ı ziyaret eden Esen, ailelerle sohbet edip taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Konyaaltı’nda bir çok mahallenin geçmişinin eskilere dayandığını ifade eden Sabri Uzundirek, “Bu mahallelerde yaşayanların çokğu akrabadır” dedi. Bir mahalleyi yerlisinden daha iyi kimsenin bilemeyeceğine dikkat çeken Esen, “Mahalle yerleri arasında da o bölgeyi en iyi bilen yine yaşlılarımız, büyüklerimizdir. O nedenle bu mahallelere bir proje bir tesis yaparken siz büyüklerimizin mahalleyle ilgili fikirlerine başvuracağız. Sizler birer kütüphane gibisiniz. Bu yerlerin nasıl geliştiğine dair en eski gözlemcilerisiniz. O nedenle yeri geldiğinde sizlerin bilgisine başvuracağız. Esikler konusundan tutun da yapacağımız çalışmalara kadar hepsini soracağız” dedi.

“YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ALTINDAN KALKACAĞIZ”

Belediyecilik anlayışlarının örnek teşkil edeceğini belirten Esen, “Yüzümüzün akıyla bu görevin altından kalkacağız ve sizleri mahçup etmeyeceğim” dedi. Esen konuşmalarına; “Biz halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bu görevde olacağız. Hizmet götürürken insanların asla ve asla siyasi tercihine veya hayat görüşüne bakmayacağız. Hangi mahallenin neye ihtiyacı varsa tespit edip, bölgenin yapısını göz önünde bulundurarak doğaya zarar vermeden canlı haklarına saygı duyarak çalışmalar yapacağız. Ve bir çalışma yaparken de mahalleyi tanıyanlarla bilenlerle yapacağız. Kendimizi saatlerce de anlatabiliriz ama bunun sizde karşılığı oluşması için söylediklerimizi uygulamaya geçirmemiz gerektiğini de biliyorum. Bunu göreve geldiğimizde herkes görecek. Yapacağımız hizmetlerle, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim ve yerinde çalışmalarla herkes, hizmet anlayışımızı görecek. Zaten sizleri sık sık ziyaret edeceğim. Eksik olduğumuz veya beğenmediğiniz bir şey görürseniz direk bana söyleyebilirsiniz. Görev süremiz boyunca da bu ziyaretleri sürdüreceğiz” şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.