Esen Muhtar Ziyaretlerine Devam Etti

Politika 06.01.2019 - 22:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2012+ kez okundu.
 

Esen Muhtar Ziyaretlerine Devam Etti

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Konyaaltı ilçesi mahalle muhtarlarını ziyaretlerine devam etti. Günlük ziyaret programı kapsamında Konyaaltı Muhtarlarını ziyaret eden Esen’in muhtar ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.
Ayrı Ayrı Ziyaret Etti  Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran’ın eşlik ettiği ziyaretlerine Altınkum Mahallesi Muhtarı Eyüp Karakaya ile başlayan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, buradan sonra sırasıyla Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Celal Koç, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Şeref Dikmen, Uluç Mahalle Muhtarı Mehmet Tutal’ı ayrı ayrı ziyaret etti.   Sorunları Dinledi  Mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını muhtarlardan dinleyen Esen, yeni dönemde tüm bu sorunları periyodik olarak beraber tespit edip beraber çözeceklerini ifade etti. Mahallelerin Pazar yeri, engelli sosyal alanları, düğün salonları gibi taleplerini de alan Semih Esen, mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ve koordinasyon halinde tüm bu ihtiyaçların giderileceğini kaydetti.  Kahvede Sohbet Etti  Son olarak eski köy statüsündeki Karatepe Mahallesi’ni ziyaret eden Esen, burada ilk önce Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer’i ziyaret etti. Muhtar Gezer ile birlikte köy kahvesinde burada oturan vatandaş ile sohbet etme fırsatı bulan Esen merkez mahalleler dışında kalan mahallelerin de gereken hizmeti alacağına vurgu yaptı. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’in muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Konyaaltı ilçesi mahalle muhtarlarını ziyaretlerine devam etti. Günlük ziyaret programı kapsamında Konyaaltı Muhtarlarını ziyaret eden Esen’in muhtar ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

Ayrı Ayrı Ziyaret Etti

 Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran’ın eşlik ettiği ziyaretlerine Altınkum Mahallesi Muhtarı Eyüp Karakaya ile başlayan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, buradan sonra sırasıyla Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Celal Koç, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Şeref Dikmen, Uluç Mahalle Muhtarı Mehmet Tutal’ı ayrı ayrı ziyaret etti. 

 Sorunları Dinledi

 Mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını muhtarlardan dinleyen Esen, yeni dönemde tüm bu sorunları periyodik olarak beraber tespit edip beraber çözeceklerini ifade etti. Mahallelerin Pazar yeri, engelli sosyal alanları, düğün salonları gibi taleplerini de alan Semih Esen, mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ve koordinasyon halinde tüm bu ihtiyaçların giderileceğini kaydetti.

 Kahvede Sohbet Etti

 Son olarak eski köy statüsündeki Karatepe Mahallesi’ni ziyaret eden Esen, burada ilk önce Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer’i ziyaret etti. Muhtar Gezer ile birlikte köy kahvesinde burada oturan vatandaş ile sohbet etme fırsatı bulan Esen merkez mahalleler dışında kalan mahallelerin de gereken hizmeti alacağına vurgu yaptı. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’in muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.