Esen: Hizmette Bahane Olmaz

Politika 04.03.2019 - 17:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2787+ kez okundu.
 

Esen: Hizmette Bahane Olmaz

Vatandaşın kendilerine ileteceği talepleri hızlı bir şekilde çözeceklerini belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, "Halka hizmet ederken bahane üretmeden çalışacağız" dedi
Seçim çalışmalarını Gürsu ve Doyran Mahallelerinde sürdüren Esen, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Belediyeciliğin sadece asfalt ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Esen, "Halkın ihtiyacı neyse biz onu yapacağız. Belediyecilik sadece asfalt ve kaldırım yapmaktan ibaret değil. İnsanların temel ihtiyaçlarını hedefleyen bir anlayışımız var. Biz bu anlayış doğrultusunda Konyaaltı'nda var olanın üstüne koyarak ilçemizi daha ileri noktalara taşıyacağız" diye konuştu. HALKIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ Halkın belediyeden neler beklediğinin farkında olduklarını ifade eden Esen, "Halkın nasıl bir hizmet beklediğini bilmek için, herhangi bir göreve gelmeden önce belediyeden neler beklediğimizi unutmamamız yeterli. Biz belediye başkanı olsak da sıradan bir vatandaş olduğumuzu asla unutmayacağız. Bu nedenle halkın ne istediğini ve beklentilerini biliyoruz. Yapacağımız şey halkın bu beklentilerini en hızlı şekilde karşılamak olacak. Mahalle esnaflarımızın varlığını devam ettirebilmesi için de çalışmalarımız olacak. İnsanların en temel ihtiyacı evine ekmek götürmesidir. Ama bakıyoruz vatandaş geçim derdinde, iktidarsa koltuk derdinde" dedi. ESEN EMEKLİLERİ DİNLEDİ Konyaaltı Emekli Kahvesinde emeklilerle bir araya gelen Esen, "Biz iktidara geldiğimizde öğretmen de emekli de işçi de emeğinin karşılığını alacak. Böylece bize mesafeli olan vatandaşlarımız, 'keşke bu kadar beklemeseydik daha önce de oy verseydik' diyecekler  " şeklinde konuştu. Emeklilerle sohbet edip taleplerini dinleyen Esen, "Sizler bu ülkenin emektar insanlarısınız. Konyaaltı'nda rahat etmeniz için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Vatandaşın kendilerine ileteceği talepleri hızlı bir şekilde çözeceklerini belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, "Halka hizmet ederken bahane üretmeden çalışacağız" dedi

Seçim çalışmalarını Gürsu ve Doyran Mahallelerinde sürdüren Esen, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Belediyeciliğin sadece asfalt ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Esen, "Halkın ihtiyacı neyse biz onu yapacağız. Belediyecilik sadece asfalt ve kaldırım yapmaktan ibaret değil. İnsanların temel ihtiyaçlarını hedefleyen bir anlayışımız var. Biz bu anlayış doğrultusunda Konyaaltı'nda var olanın üstüne koyarak ilçemizi daha ileri noktalara taşıyacağız" diye konuştu.

HALKIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ

Halkın belediyeden neler beklediğinin farkında olduklarını ifade eden Esen, "Halkın nasıl bir hizmet beklediğini bilmek için, herhangi bir göreve gelmeden önce belediyeden neler beklediğimizi unutmamamız yeterli. Biz belediye başkanı olsak da sıradan bir vatandaş olduğumuzu asla unutmayacağız. Bu nedenle halkın ne istediğini ve beklentilerini biliyoruz. Yapacağımız şey halkın bu beklentilerini en hızlı şekilde karşılamak olacak. Mahalle esnaflarımızın varlığını devam ettirebilmesi için de çalışmalarımız olacak. İnsanların en temel ihtiyacı evine ekmek götürmesidir. Ama bakıyoruz vatandaş geçim derdinde, iktidarsa koltuk derdinde" dedi.

ESEN EMEKLİLERİ DİNLEDİ

Konyaaltı Emekli Kahvesinde emeklilerle bir araya gelen Esen, "Biz iktidara geldiğimizde öğretmen de emekli de işçi de emeğinin karşılığını alacak. Böylece bize mesafeli olan vatandaşlarımız, 'keşke bu kadar beklemeseydik daha önce de oy verseydik' diyecekler  " şeklinde konuştu. Emeklilerle sohbet edip taleplerini dinleyen Esen, "Sizler bu ülkenin emektar insanlarısınız. Konyaaltı'nda rahat etmeniz için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.