Esen Hız Kesmiyor

Politika 20.02.2019 - 20:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1733+ kez okundu.
 

Esen Hız Kesmiyor

Seçim çalışmalarını Konyaaltı’nın kırsal bölgelerinde sürdüren CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Gökçam ve Kır Mahallelerini ziyaret ederek ,“Her zaman yanı başınızda olacağız”dedi
Halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla çalışmalarını uzak mahallelerde sürdüren Esen, her mahallenin farklı sorunları olduğuna dikkat çekti. Gökçam ve Kır mahalle muhtarlarının, kendisine ilettikleri talepleri seçim sonra hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Esen, Gökçam İlkokulu ve mahalle mezarlığının eksiklerini gidereceklerini söyledi. Okul ve mezarlıkta incelemelerde bulunan Esen, “Bu konularda üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Çiftçimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları gidermeye talibiz. Bizim hedefimiz her şeyin en iyisinin Konyaaltı’nda yapılması. Yayla’nın da köyün de şehrin de en iyisi Konyaaltı’nda olacak. Bunun için belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim, bu görevde olmamızın amacı sizlere hizmet etmek ve ihtiyaçlarınızı gidermektir. Bu noktada her zaman yanı başınızda olacağız” diye konuştu. “KİRADAN KURTARACAĞIZ” Mahallede incelemelerine devam eden Esen, hasta ziyaretlerinde bulunarak acil şifalar diledi. Esen’in ziyaret ettiği mahalle sakinlerinden böbrek hastası İzzet Demir, tedavi süreci hakkında bilgi vererek mevcut oturduğu evin kiralık olmasından dolayı maddi zorluklar çektiğini dile getirdi. Prefabrik ev talebinde bulunan Demir, gördüğü kemoterapi tedavisinin de olumsuz sonuçlandığını belirtti. Demir’e prefabrik ev sözü veren Esen, “Ne yapıp edip ev sorununuzu çözeceğiz. Olursa belediye olarak yaparız olmazsa bir hayırsever aracılığıyla sizi kira derdinden kurtaracağız. Bu konuda içiniz rahat olsun seçimden hemen sonra evinizi yapacağız. Ayrıca herhangi bir ihtiyaç halinde bizim yapacağımız bir şey olursa gece gündüz fark etmeksizin bana ulaşabilirsiniz. Elimizden gelen ne varsa en hızlı şekilde yerine getireceğiz ” dedi. Esen, çalışmalarını beraberinde ki Konyaal’tı Meclis Üyesi Adayları, CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileriyle birlikte sürdürdü.
Seçim çalışmalarını Konyaaltı’nın kırsal bölgelerinde sürdüren CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Gökçam ve Kır Mahallelerini ziyaret ederek ,“Her zaman yanı başınızda olacağız”dedi

Halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla çalışmalarını uzak mahallelerde sürdüren Esen, her mahallenin farklı sorunları olduğuna dikkat çekti. Gökçam ve Kır mahalle muhtarlarının, kendisine ilettikleri talepleri seçim sonra hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Esen, Gökçam İlkokulu ve mahalle mezarlığının eksiklerini gidereceklerini söyledi. Okul ve mezarlıkta incelemelerde bulunan Esen, “Bu konularda üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Çiftçimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları gidermeye talibiz. Bizim hedefimiz her şeyin en iyisinin Konyaaltı’nda yapılması. Yayla’nın da köyün de şehrin de en iyisi Konyaaltı’nda olacak. Bunun için belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim, bu görevde olmamızın amacı sizlere hizmet etmek ve ihtiyaçlarınızı gidermektir. Bu noktada her zaman yanı başınızda olacağız” diye konuştu.

“KİRADAN KURTARACAĞIZ”

Mahallede incelemelerine devam eden Esen, hasta ziyaretlerinde bulunarak acil şifalar diledi. Esen’in ziyaret ettiği mahalle sakinlerinden böbrek hastası İzzet Demir, tedavi süreci hakkında bilgi vererek mevcut oturduğu evin kiralık olmasından dolayı maddi zorluklar çektiğini dile getirdi. Prefabrik ev talebinde bulunan Demir, gördüğü kemoterapi tedavisinin de olumsuz sonuçlandığını belirtti. Demir’e prefabrik ev sözü veren Esen, “Ne yapıp edip ev sorununuzu çözeceğiz. Olursa belediye olarak yaparız olmazsa bir hayırsever aracılığıyla sizi kira derdinden kurtaracağız. Bu konuda içiniz rahat olsun seçimden hemen sonra evinizi yapacağız. Ayrıca herhangi bir ihtiyaç halinde bizim yapacağımız bir şey olursa gece gündüz fark etmeksizin bana ulaşabilirsiniz. Elimizden gelen ne varsa en hızlı şekilde yerine getireceğiz ” dedi. Esen, çalışmalarını beraberinde ki Konyaal’tı Meclis Üyesi Adayları, CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileriyle birlikte sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.