Erzurum’lu Dadaşlar Derneği Erzurum’un 101. Yıldönümünü Kutladı

Asayiş 11.03.2019 - 21:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2335+ kez okundu.
 

Erzurum’lu Dadaşlar Derneği Erzurum’un 101. Yıldönümünü Kutladı

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü nedeniyle Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), hemşerileriyle bir araya geldi. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Dernek Başkanı Oktay Çimoğlu, her yıl Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu nedeniyle etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Terör eylemlerinde hayatını kaybedenler nedeniyle üzüntülüyüz. Bu üzüntülü ve sıkıntılı durumda en doğru olan acılarımıza merhem olması için böyle bir program tertip etmeyi uygun gördük” şeklinde konuştu. BİRLİK VE BÜTÜNLÜK Çimoğlu, “Ülkemizi, vatanımızı ve birliğimizi hiç kimse bozamadı ve bozamayacaktır. Erzurum gibi tüm illerimizde özgürlüğümüzü bir bütün olarak kazandık. Bu bayrak altında hep birlikte el ele yaşıyoruz. Kimse bu bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Bu vesile ile şehitlerimiz ve ölen gazilerimizi, hain saldırılarda hayatlarını kaybeden masum tüm insanlarımızın ruhu şad olsun. Yunus Emre'nin dediği gibi "Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz" Biz bölüşmeye hazırız ve ülkemiz için her Erzurum'lu gibi bizlerde asker olmaya hazırız" dedi. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezinde yapılan programa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, Karayolları 13.Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Tanas, Eski Elazığ Milletvekili Faruk Serptioğlu, MHP Antalya Kepez İlçe Başkan Mehmet Seyyar, STK Başkanları ve üyeler katıldı. Gecede Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin ve katkıda bulunan birçok kişiye Plaket verildi.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü nedeniyle Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), hemşerileriyle bir araya geldi.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Dernek Başkanı Oktay Çimoğlu, her yıl Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu nedeniyle etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Terör eylemlerinde hayatını kaybedenler nedeniyle üzüntülüyüz. Bu üzüntülü ve sıkıntılı durumda en doğru olan acılarımıza merhem olması için böyle bir program tertip etmeyi uygun gördük” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BÜTÜNLÜK

Çimoğlu, “Ülkemizi, vatanımızı ve birliğimizi hiç kimse bozamadı ve bozamayacaktır. Erzurum gibi tüm illerimizde özgürlüğümüzü bir bütün olarak kazandık. Bu bayrak altında hep birlikte el ele yaşıyoruz. Kimse bu bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Bu vesile ile şehitlerimiz ve ölen gazilerimizi, hain saldırılarda hayatlarını kaybeden masum tüm insanlarımızın ruhu şad olsun. Yunus Emre'nin dediği gibi "Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz" Biz bölüşmeye hazırız ve ülkemiz için her Erzurum'lu gibi bizlerde asker olmaya hazırız" dedi.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezinde yapılan programa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, Karayolları 13.Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Tanas, Eski Elazığ Milletvekili Faruk Serptioğlu, MHP Antalya Kepez İlçe Başkan Mehmet Seyyar, STK Başkanları ve üyeler katıldı.

Gecede Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin ve katkıda bulunan birçok kişiye Plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.