Enç Müjdeyi Vatandaşlara Tek Tek İletti

Politika 28.02.2019 - 21:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2659+ kez okundu.
 

Enç Müjdeyi Vatandaşlara Tek Tek İletti

11 mahalleyi kapsayan Kırcami imar sorununda son noktayı Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Enç Özdoğan koydu. Enç, mahalle sakinlerini tek tek gezerek 2 Mart’ta Bakan Kurum’un katılımıyla tapu törenine davet etti.
Kangrene dönen Kırcami imar sorunu bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları, Ak Parti Milletvekillerinin takibi sonucunda mutlu sona ulaştı. Muratpaşa İlçesi sınırları içinde bulunan Çağlayan, Kırcami, Tarım, Güzeloluk, Yeşilova, Zümrütova, Fener, Mehmetçik, Doğuyaka, Topçular ve Alan mahallerini kapsayan alanda kuzey ve güney olarak iki etapta yapılan imar uygulamaları askı ilan süreçlerinin tamamlanmasından tescil işlemleri için tapu kadastro birimlerine gönderilmişti. SON NOKTAYI KOYDU Süreci milletvekilliği döneminden itibaren takip eden ve her fırsattı konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabalarına destek veren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Enç, vatandaşa tapu dağıtım müjdesi verme adına devreye girdi. İşlemleri tamamlanan tapuları dağıtmak adına harekete geçen Enç, vatandaşa müjdeyi verdi. Son 3 gündür ilgili mahalle sakinlerini tek tek dolaşan, mahalle sakinleriyle toplantı yapan Enç, 2 Mart tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan Menderes Türel’İn katılımıyla Güzeloluk Anadolu Lisesi’nde tapu dağıtım törenini müjdeledi. KIRCAMİ’NİN DÜĞÜNÜ VAR En az Kırcami sakinleri kadar heyecanlı olduğunu kaydeden Enç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sorunun en başından beri takipçisi. Kırcamililer’e yıllardır özlemle bekledikleri tapularına kavuşması adına büyük çabalar sarf etti. Sonunda Kırcamililerin yüzlerini güldürdü. Biz de Kırcami sürecini en yakından takip eden biri olarak vatandaşımıza müjdeyi verme adına toplantılar yaptık. 2 Mart’ta düzenlenecek ve Bakanımız Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşecek tapu dağıtım töreni aslında 30 yıldır tapularına kavuşamayan Kırcamililer’in düğünü olacak. En büyük mutluluğum ise, Kırcamililer’in kazanması. Daha göreve gelmeden sözümüzü tutuyoruz Muratpaşa kazandı, Muratpaşalılar kazandı” dedi. 
11 mahalleyi kapsayan Kırcami imar sorununda son noktayı Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Enç Özdoğan koydu. Enç, mahalle sakinlerini tek tek gezerek 2 Mart’ta Bakan Kurum’un katılımıyla tapu törenine davet etti.

Kangrene dönen Kırcami imar sorunu bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları, Ak Parti Milletvekillerinin takibi sonucunda mutlu sona ulaştı. Muratpaşa İlçesi sınırları içinde bulunan Çağlayan, Kırcami, Tarım, Güzeloluk, Yeşilova, Zümrütova, Fener, Mehmetçik, Doğuyaka, Topçular ve Alan mahallerini kapsayan alanda kuzey ve güney olarak iki etapta yapılan imar uygulamaları askı ilan süreçlerinin tamamlanmasından tescil işlemleri için tapu kadastro birimlerine gönderilmişti.

SON NOKTAYI KOYDU

Süreci milletvekilliği döneminden itibaren takip eden ve her fırsattı konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabalarına destek veren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Enç, vatandaşa tapu dağıtım müjdesi verme adına devreye girdi. İşlemleri tamamlanan tapuları dağıtmak adına harekete geçen Enç, vatandaşa müjdeyi verdi. Son 3 gündür ilgili mahalle sakinlerini tek tek dolaşan, mahalle sakinleriyle toplantı yapan Enç, 2 Mart tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan Menderes Türel’İn katılımıyla Güzeloluk Anadolu Lisesi’nde tapu dağıtım törenini müjdeledi.

KIRCAMİ’NİN DÜĞÜNÜ VAR

En az Kırcami sakinleri kadar heyecanlı olduğunu kaydeden Enç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sorunun en başından beri takipçisi. Kırcamililer’e yıllardır özlemle bekledikleri tapularına kavuşması adına büyük çabalar sarf etti. Sonunda Kırcamililerin yüzlerini güldürdü. Biz de Kırcami sürecini en yakından takip eden biri olarak vatandaşımıza müjdeyi verme adına toplantılar yaptık. 2 Mart’ta düzenlenecek ve Bakanımız Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşecek tapu dağıtım töreni aslında 30 yıldır tapularına kavuşamayan Kırcamililer’in düğünü olacak. En büyük mutluluğum ise, Kırcamililer’in kazanması. Daha göreve gelmeden sözümüzü tutuyoruz Muratpaşa kazandı, Muratpaşalılar kazandı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.