Enç, İş dünyası ve STK’lara Projelerini Anlattı

Politika 22.02.2019 - 22:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2930+ kez okundu.
 

Enç, İş dünyası ve STK’lara Projelerini Anlattı

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, iş dünyası ve STK temsilcilerine 55 projesini tek tek anlatarak, “Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Ramada Otel’de iş dünyasının önde gelen isimleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, parti yöneticilerinin da katıldığı toplantıda Enç, projelerini tek tek anlattı. ÇAVUŞOĞLU’NDAN TAM DESTEK Enç’in projelerini anlatırken dikkatle dinleyen Bakan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada partisinin belediye başkan adayına tam destek verdi. Bakan Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Muratpaşa’nın hayallerine kavuşması için Gökçen kardeşimize güvenerek yola çıktık. Muratpaşa’nın ve Muratpaşalıların kazanması için Gökçen Özdoğan Enç diyoruz” diye konuşunca salonda alkış koptu. PROJELERE TAM DESTEK Başkan Türel de kendi projeleri ve Enç’in projeleriyle Antalya’nın dünya liginde yarışacağını ifade etti. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkan Adayı Enç, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Günün anısına hatıra fotoğraflarının çekildiği program sonunda katılımcılar projeleri çok beğendiklerini kaydetti.
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, iş dünyası ve STK temsilcilerine 55 projesini tek tek anlatarak, “Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Ramada Otel’de iş dünyasının önde gelen isimleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, parti yöneticilerinin da katıldığı toplantıda Enç, projelerini tek tek anlattı.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Enç’in projelerini anlatırken dikkatle dinleyen Bakan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada partisinin belediye başkan adayına tam destek verdi. Bakan Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Muratpaşa’nın hayallerine kavuşması için Gökçen kardeşimize güvenerek yola çıktık. Muratpaşa’nın ve Muratpaşalıların kazanması için Gökçen Özdoğan Enç diyoruz” diye konuşunca salonda alkış koptu.

PROJELERE TAM DESTEK

Başkan Türel de kendi projeleri ve Enç’in projeleriyle Antalya’nın dünya liginde yarışacağını ifade etti. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkan Adayı Enç, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Günün anısına hatıra fotoğraflarının çekildiği program sonunda katılımcılar projeleri çok beğendiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.