Enç, Analarımızın Duasıyla Hizmet Veriyoruz

Politika 13.02.2019 - 20:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2435+ kez okundu.
 

Enç, Analarımızın Duasıyla Hizmet Veriyoruz

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, “Antalya’da analarımızın dualarıyla hizmet üretiyoruz. Başkanımız Menderes Türel’in arkasında analarımızın duaları var” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şarampol Katlı Otopark açılış törenine katılan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Aday Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başarısının arkasında anaların duası olduğunu söyledi. Ak Parti belediye başkan adayları, parti yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde Enç, gönülleri fethetti. DUALARINI İSTEDİ Açılışa katılan vatandaşlarla sohbet eden, kadın çocuk demeden selamlaşan Belediye Başkan Adayı Enç, yaşlılarla da sohbet etti. Şarampol Katlı Otopark’ın üstünün park altının otopark olmasının çözüm odaklı yerel yönetim anlayışıyla vatandaşın daha rahat yaşamasını sağlayacağını söyleyen Enç, “Antalya’da analarımızın dualarıyla hizmet üretiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in arkasında analarımızın duası var. Antalya’da her ana yüreği evlatlarının geleceği için dua eder. Başkanımız Türel de onların dualarıyla hizmetin en iyisini yapıyor” diye konuştu. ANA DUYARLILIĞIYLA Kendisinin de anne olduğunu ifade eden Enç, “Analarımızın dualarını sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyoruz. Ben de bir anneyim. Ana duyarlılığıyla hizmet üretmek vicdanlarımızla çalışmak paha biçilemez. Bu huzur çerçevesinde analarımızın dualarını almak istiyorum. Muratpaşamızı da ilçemizde yaşayan tüm analarımızın dualarıyla yöneteceğiz. Bu nedenle hata yapma lüksümüz olmayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, “Antalya’da analarımızın dualarıyla hizmet üretiyoruz. Başkanımız Menderes Türel’in arkasında analarımızın duaları var” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şarampol Katlı Otopark açılış törenine katılan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Aday Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başarısının arkasında anaların duası olduğunu söyledi. Ak Parti belediye başkan adayları, parti yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde Enç, gönülleri fethetti.

DUALARINI İSTEDİ

Açılışa katılan vatandaşlarla sohbet eden, kadın çocuk demeden selamlaşan Belediye Başkan Adayı Enç, yaşlılarla da sohbet etti. Şarampol Katlı Otopark’ın üstünün park altının otopark olmasının çözüm odaklı yerel yönetim anlayışıyla vatandaşın daha rahat yaşamasını sağlayacağını söyleyen Enç, “Antalya’da analarımızın dualarıyla hizmet üretiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in arkasında analarımızın duası var. Antalya’da her ana yüreği evlatlarının geleceği için dua eder. Başkanımız Türel de onların dualarıyla hizmetin en iyisini yapıyor” diye konuştu.

ANA DUYARLILIĞIYLA

Kendisinin de anne olduğunu ifade eden Enç, “Analarımızın dualarını sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyoruz. Ben de bir anneyim. Ana duyarlılığıyla hizmet üretmek vicdanlarımızla çalışmak paha biçilemez. Bu huzur çerçevesinde analarımızın dualarını almak istiyorum. Muratpaşamızı da ilçemizde yaşayan tüm analarımızın dualarıyla yöneteceğiz. Bu nedenle hata yapma lüksümüz olmayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.