Dünyayı Değiştirmeye Kampüsten Başladılar

Gündem 20.03.2019 - 16:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2105+ kez okundu.
 

Dünyayı Değiştirmeye Kampüsten Başladılar

Erasmus değişim programı ile Türkiye’ye gelen öğrencileri bir araya getiren Akdeniz Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Şubesi, Social Erasmus kapsamında ‘Haydi Kampüsümüzü Temizleyelim’(Let’s clean up our campus) etkinliğiyle sosyal sorumluluk pro
Akdeniz Üniversitesine Erasmus Programı ile gelen öğrencilerin katılımıyla gönüllülük temelli temizlik hareketi ile başlayan projenin temel amacı; çevre bilincinin bireylere benimsetilmesi ve yaşanılabilir bir  dünyanın sürdürülebilir kılınması. Akdeniz Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Şubesi’nin organize ettiği proje ile Türkiye’de farklı şehirlerde bulunan 38 ESN (Erasmus Student Network) Şubesi’ne meydan okuma başlatan öğrenciler, böylece diğer şubelerinde katılımıyla diğer üniversitelerde de çevre temizleme hareketinin devam edeceğini belirtti. Projenin yerel farkındalıktan ziyade ulusal çapta bir farkındalık hareketine dönüştürülmesini planladıklarını ifade eden öğrenciler; Türkiye’de bulunan otuz sekiz şubenin akımı desteklemesinin ardından da projeyi uluslararası boyuta taşımayı ve her sene aynı tarihte etkinliğin tekrar edilerek sürdürülebilir bir proje haline getirilmesini hedeflediklerini dile getirdi.
Erasmus değişim programı ile Türkiye’ye gelen öğrencileri bir araya getiren Akdeniz Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Şubesi, Social Erasmus kapsamında ‘Haydi Kampüsümüzü Temizleyelim’(Let’s clean up our campus) etkinliğiyle sosyal sorumluluk pro

Akdeniz Üniversitesine Erasmus Programı ile gelen öğrencilerin katılımıyla gönüllülük temelli temizlik hareketi ile başlayan projenin temel amacı; çevre bilincinin bireylere benimsetilmesi ve yaşanılabilir bir  dünyanın sürdürülebilir kılınması.

Akdeniz Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Şubesi’nin organize ettiği proje ile Türkiye’de farklı şehirlerde bulunan 38 ESN (Erasmus Student Network) Şubesi’ne meydan okuma başlatan öğrenciler, böylece diğer şubelerinde katılımıyla diğer üniversitelerde de çevre temizleme hareketinin devam edeceğini belirtti.

Projenin yerel farkındalıktan ziyade ulusal çapta bir farkındalık hareketine dönüştürülmesini planladıklarını ifade eden öğrenciler; Türkiye’de bulunan otuz sekiz şubenin akımı desteklemesinin ardından da projeyi uluslararası boyuta taşımayı ve her sene aynı tarihte etkinliğin tekrar edilerek sürdürülebilir bir proje haline getirilmesini hedeflediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.