Dülgeroğlu’ndan Gençlere Burs Sözü

Politika 11.03.2019 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2906+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu’ndan Gençlere Burs Sözü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, üniversitede okuyan gençlerle bir araya geldiği toplantıda Finike’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sözü verdi. Nail Dülgeroğlu, bir öğrencinin üniversiteye müzik aleti istemesi üzerine gerekli müzik aletlerini alarak üniversiteye bağışlayacağını da ifade etti. Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilk olarak ilçede taziye ziyaretlerini gerçekleştirdi. Daha sonra Finike’nin amatör kümede oynayan iki takımına moral ziyaretinde de bulunan MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, büyükşehir yasasıyla köyden mahalleye dönen Arif Mahallesi’ne bağlı yol üstündeki restaurantlarda çalışanları ve Aykırıça Mahallesi’ne bağlı pazar yerini de ziyaret etti. Dülgeroğlu, çalışmaları kapsamında Arif ve Akyaka Mahallesi’nde de vatandaşlarla toplantıda biraraya geldi. “Öğrencilere burs sözü” Seçim çalışmaları kapsamında üniversitede okuyan gençlerle biraraya gelen Dülgeroğlu, öğrencilerle sohbet etti. Nail Dülgeroğlu, siyasete nasıl başladığını ve 25 yıllık belediye başkanlığı dönemindeki tecrübelerini gençlere aktarırken, başkan seçilmesi halinde Finike’de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlayacağının sözünü verdi. Dülgeroğlu, “Ben daha önceki başkanlık dönemimde ihtiyaç sahibi bir çok öğrenciye burs verdim. Bu dönemde de belediye başkanı seçilmem halinde Finike’de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğim. Öğrencilerin yararına olan her türlü etkinliği de yapacağız. Öğrencilerimizin eğlenmeye ihtiyacı da olduğunu bildiğimiz için, festivallerimiz her zamankinden daha güzel bir şekilde düzenlenecek” dedi. Bir öğrencinin üniversite de müzik aletlerinin eksik olduğunu ve seçilmesi halinde üniversiteye müzik aleti bağışı yapması isteği üzerine ise Nail Dülgeroğlu, genç öğrenciye bunun sözünü de verdi. “Vatandaşın hakkını savunamadın” MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, mahalle toplantılarında ise, Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi’ye sert eleştirilerde bulundu. Dülgeroğlu, “Sayın Mustafa Geyikçi sen 20 yıldır Belediye Meclis üyesiydin. Belediyenin borçlanma yetkilerinin altında imzan var. Niye bu kadar borç yapılırken, çıkıp bir kez bile tersi için önerge vermedin. Alınan bu paraların nereye harcandığının hesabını bile soramadın. Vatandaşın hakkını savunamadın. Şimdi çıkmış meydanlarda adayım diye geziyorsun. Halk bunları görüyor, bunları biliyor ey Mustafa Geyikçi. Sen bu halka başkan olamazsın” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, üniversitede okuyan gençlerle bir araya geldiği toplantıda Finike’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sözü verdi. Nail Dülgeroğlu, bir öğrencinin üniversiteye müzik aleti istemesi üzerine gerekli müzik aletlerini alarak üniversiteye bağışlayacağını da ifade etti.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilk olarak ilçede taziye ziyaretlerini gerçekleştirdi. Daha sonra Finike’nin amatör kümede oynayan iki takımına moral ziyaretinde de bulunan MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, büyükşehir yasasıyla köyden mahalleye dönen Arif Mahallesi’ne bağlı yol üstündeki restaurantlarda çalışanları ve Aykırıça Mahallesi’ne bağlı pazar yerini de ziyaret etti. Dülgeroğlu, çalışmaları kapsamında Arif ve Akyaka Mahallesi’nde de vatandaşlarla toplantıda biraraya geldi.

“Öğrencilere burs sözü”

Seçim çalışmaları kapsamında üniversitede okuyan gençlerle biraraya gelen Dülgeroğlu, öğrencilerle sohbet etti. Nail Dülgeroğlu, siyasete nasıl başladığını ve 25 yıllık belediye başkanlığı dönemindeki tecrübelerini gençlere aktarırken, başkan seçilmesi halinde Finike’de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlayacağının sözünü verdi. Dülgeroğlu, “Ben daha önceki başkanlık dönemimde ihtiyaç sahibi bir çok öğrenciye burs verdim. Bu dönemde de belediye başkanı seçilmem halinde Finike’de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğim. Öğrencilerin yararına olan her türlü etkinliği de yapacağız. Öğrencilerimizin eğlenmeye ihtiyacı da olduğunu bildiğimiz için, festivallerimiz her zamankinden daha güzel bir şekilde düzenlenecek” dedi. Bir öğrencinin üniversite de müzik aletlerinin eksik olduğunu ve seçilmesi halinde üniversiteye müzik aleti bağışı yapması isteği üzerine ise Nail Dülgeroğlu, genç öğrenciye bunun sözünü de verdi.

“Vatandaşın hakkını savunamadın”

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, mahalle toplantılarında ise, Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi’ye sert eleştirilerde bulundu. Dülgeroğlu, “Sayın Mustafa Geyikçi sen 20 yıldır Belediye Meclis üyesiydin. Belediyenin borçlanma yetkilerinin altında imzan var. Niye bu kadar borç yapılırken, çıkıp bir kez bile tersi için önerge vermedin. Alınan bu paraların nereye harcandığının hesabını bile soramadın. Vatandaşın hakkını savunamadın. Şimdi çıkmış meydanlarda adayım diye geziyorsun. Halk bunları görüyor, bunları biliyor ey Mustafa Geyikçi. Sen bu halka başkan olamazsın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.