Dülgeroğlu’ndan Adaylara Hodri Meydan

Politika 01.03.2019 - 23:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1633+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu’ndan Adaylara Hodri Meydan

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, diğer başkan adaylarını canlı yayında projelerini ve Finike’ye nasıl hizmet edeceklerini anlatmaya davet etti.
Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Sıcak ilgiyle karşılaşan Dülgeroğlu, tüm esnafları gezerken, sorunları tek tek dinledi. Nail Dülgeroğlu, Finike’de ticaretin gelişmesi için yeni iş merkezleri ve istihdam alanları oluşturacaklarını söyledi. Paketleme tesislerine ziyaret MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Turunçova Mahallesi’nde bulunan Narenciye paketleme tesislerini ziyaret ederek, çalışanlara kolay gelsin temennisini iletti. Çalışanlarla sohbet eden Dülgeroğlu, daha sonra KOZA TV’de İdris Taş’ın sunduğu Seçim Akdeniz programına katılmak üzere Antalya Merkeze gitti. Seçim Akdeniz programında soruları yanıtlayan Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, geç saate rağmen Seçim Koordinasyon Merkezi’ne(SKM)uğradı. Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Nail Dülgeroğlu, “Finike’de belediye başkanlığına aday olan diğer arkadaşlara sesleniyorum. Özellile de Millet İttifakı’nın adayı Mustafa Geyikçi’ye. Yanına isterse yurt dışından isterse yurt içinden 3-5 danışman alsın gelsin, istediği kanalda, istediği sunucuyla televizyon programına çıkalım. Hem de halkın önünde açık oturum yapalım. Finike'nin sorunlarını kim nasıl çözecek halkımız bilsin. Kimin ardında nasıl bir güç var ve nereden destek alacak halkımıza anlatalım. Ben Cumhur ittifakının MHP adayı olarak iktidarın ve Büyükşehir'in desteğini alacağım. Peki kendisi kimin desteğini alacak. Ben Nail Dülgeroğlu olarak tecrübemle, bilgi birikimimle bu sorunları nasıl çözeceğimi çok iyi biliyorum.Hodri meydan biz anlatalım vatandaşlarımız karar versin” dedi.
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, diğer başkan adaylarını canlı yayında projelerini ve Finike’ye nasıl hizmet edeceklerini anlatmaya davet etti.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Sıcak ilgiyle karşılaşan Dülgeroğlu, tüm esnafları gezerken, sorunları tek tek dinledi. Nail Dülgeroğlu, Finike’de ticaretin gelişmesi için yeni iş merkezleri ve istihdam alanları oluşturacaklarını söyledi.

Paketleme tesislerine ziyaret

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Turunçova Mahallesi’nde bulunan Narenciye paketleme tesislerini ziyaret ederek, çalışanlara kolay gelsin temennisini iletti. Çalışanlarla sohbet eden Dülgeroğlu, daha sonra KOZA TV’de İdris Taş’ın sunduğu Seçim Akdeniz programına katılmak üzere Antalya Merkeze gitti.

Seçim Akdeniz programında soruları yanıtlayan Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, geç saate rağmen Seçim Koordinasyon Merkezi’ne(SKM)uğradı. Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Nail Dülgeroğlu, “Finike’de belediye başkanlığına aday olan diğer arkadaşlara sesleniyorum. Özellile de Millet İttifakı’nın adayı Mustafa Geyikçi’ye. Yanına isterse yurt dışından isterse yurt içinden 3-5 danışman alsın gelsin, istediği kanalda, istediği sunucuyla televizyon programına çıkalım. Hem de halkın önünde açık oturum yapalım. Finike'nin sorunlarını kim nasıl çözecek halkımız bilsin. Kimin ardında nasıl bir güç var ve nereden destek alacak halkımıza anlatalım. Ben Cumhur ittifakının MHP adayı olarak iktidarın ve Büyükşehir'in desteğini alacağım. Peki kendisi kimin desteğini alacak. Ben Nail Dülgeroğlu olarak tecrübemle, bilgi birikimimle bu sorunları nasıl çözeceğimi çok iyi biliyorum.Hodri meydan biz anlatalım vatandaşlarımız karar versin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.