Dülgeroğlu: Evimi Satar Borcu Öderim

Politika 22.02.2019 - 21:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2051+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu: Evimi Satar Borcu Öderim

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dülgeroğlu, Kum Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelirken, kamuoyunda 300 parsel olarak bilinen sorunun çözümü için gerekirse Antalya Merkez’de bulunan evini satacağını ve Milli Emlak’a borcu ödeyeceğini söyledi. Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Hasyurt Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkan Hüseyin İnce ve Finike Esnaf Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu ile ilçenin geleceği adına istişarelerde bulundu. “Antalya’daki evimi satarak borcu ödeyeceğim” Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, daha sonra ise Kum Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalabalık bir topluluğun yer aldığı sohbette Dülgeroğlu, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Kum Mahallesi’nde yer alan ve kamuoyunda 300 parsel olarak bilinen arazi sorunu hakkında bilgilendirme yapan Nail Dülgeroğlu yaptığı konuşmada, “Belediyenin Milli Emlak’a yaklaşık 3 milyon TL kadar borcu var. Bu henüz ödenmiş değil. Ben göreve gelirsem bu borcu ödeyeceğim ve sizlerin tapularınızın üzerinde bulunan şerhi kaldırtacağım. Gerekirse Antalya Merkez’de bulunan evimi satacağım ama bu borcu bir şekilde ödeyeceğim. Ben size dürüst oluyorum. Bu borç kapanacak ve sizin sorununuz çözülecek” dedi. Hasyurt Pazarında esnafla buluştu MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Hasyurt Pazarı’nda esnafları ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Dülgeroğlu, anlatılan sorunların takipçisi olacaklarını ve mutlaka çözüme kavuşturacak adımlar atacaklarını ifade etti. Hasyurt Öğrenci Yurdu’nun Kermesine katıldı Nail Dülgeroğlu, pazar ziyaretinin ardından Hasyurt Öğrenci Yurdu’nun düzenlemiş olduğu kermese katıldı. Vatandaşlar ve görevliler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, kermesten alışverişte yaptıktan sonra alandan ayrıldı. Dülgeroğlu, Bağyaka Mahallesi’nde restore edilen 120 yıllık tarihi Baharzade Cami’sinde de incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet ederek restorasyon hakkında bilgiler aldı. Dülgeroğlu, akşam saatlerinde Cumhur İttifakı’nde yer alan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dülgeroğlu, Kum Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelirken, kamuoyunda 300 parsel olarak bilinen sorunun çözümü için gerekirse Antalya Merkez’de bulunan evini satacağını ve Milli Emlak’a borcu ödeyeceğini söyledi.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Hasyurt Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkan Hüseyin İnce ve Finike Esnaf Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu ile ilçenin geleceği adına istişarelerde bulundu.

“Antalya’daki evimi satarak borcu ödeyeceğim”

Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, daha sonra ise Kum Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kalabalık bir topluluğun yer aldığı sohbette Dülgeroğlu, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Kum Mahallesi’nde yer alan ve kamuoyunda 300 parsel olarak bilinen arazi sorunu hakkında bilgilendirme yapan Nail Dülgeroğlu yaptığı konuşmada, “Belediyenin Milli Emlak’a yaklaşık 3 milyon TL kadar borcu var. Bu henüz ödenmiş değil. Ben göreve gelirsem bu borcu ödeyeceğim ve sizlerin tapularınızın üzerinde bulunan şerhi kaldırtacağım. Gerekirse Antalya Merkez’de bulunan evimi satacağım ama bu borcu bir şekilde ödeyeceğim. Ben size dürüst oluyorum. Bu borç kapanacak ve sizin sorununuz çözülecek” dedi.

Hasyurt Pazarında esnafla buluştu

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Hasyurt Pazarı’nda esnafları ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Dülgeroğlu, anlatılan sorunların takipçisi olacaklarını ve mutlaka çözüme kavuşturacak adımlar atacaklarını ifade etti.

Hasyurt Öğrenci Yurdu’nun Kermesine katıldı

Nail Dülgeroğlu, pazar ziyaretinin ardından Hasyurt Öğrenci Yurdu’nun düzenlemiş olduğu kermese katıldı. Vatandaşlar ve görevliler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, kermesten alışverişte yaptıktan sonra alandan ayrıldı. Dülgeroğlu, Bağyaka Mahallesi’nde restore edilen 120 yıllık tarihi Baharzade Cami’sinde de incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet ederek restorasyon hakkında bilgiler aldı.

Dülgeroğlu, akşam saatlerinde Cumhur İttifakı’nde yer alan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.