Dülgeroğlu Cumhur İttifakı’yla Finike Hizmete Boğulacak

Politika 26.02.2019 - 20:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2014+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu Cumhur İttifakı’yla Finike Hizmete Boğulacak

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Cumhur İttifakı’nin göreve gelmesi halinde Finike’nin hizmete boğulacağını ifade etti.
Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı dolaşırken, ilçede taziye ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Ev toplantılarında vatandaşlar tarafından sıcak ve güleryüzle karşılanan Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Cumhur İttifakı’nın iş başına gelmesi halinde Finike’nin hizmete boğulacağını söyledi. İlçede ev toplantılarını da sürdüren Nail Dülgeroğlu, “Finike’mizin sınırları Büyükşehir Yasası’yla genişledi. Biz tecrübe ve bilgi birikimimizle Finike’nin sorunlarını aşacağız. Vizyon projelerimizle Finike’yi Akdeniz’in incisi yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz birlikte el ele verirsek, bu projelerimizi yapmamak için hiçbir neden yok. Sizler bizim itici gücümüz olacaksınız” dedi. Cumhur İttifakı ile bir oldukları için çok daha güçlendiklerini belirten Dülgeroğlu, “AK Partili kardeşlerimiz ve MHP’li kardeşlerimiz birlikte hareket ederek Finike’de şahsımı, Büyükşehir de ise Menderes Türel’i tekrar başkan yapacağız. Biz bu gücü kendimizde görüyoruz. Sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı bu seçimlerden zaferler çıkacak ve Finike’miz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Cumhur İttifakı’nin göreve gelmesi halinde Finike’nin hizmete boğulacağını ifade etti.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı dolaşırken, ilçede taziye ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Ev toplantılarında vatandaşlar tarafından sıcak ve güleryüzle karşılanan Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Cumhur İttifakı’nın iş başına gelmesi halinde Finike’nin hizmete boğulacağını söyledi.

İlçede ev toplantılarını da sürdüren Nail Dülgeroğlu, “Finike’mizin sınırları Büyükşehir Yasası’yla genişledi. Biz tecrübe ve bilgi birikimimizle Finike’nin sorunlarını aşacağız. Vizyon projelerimizle Finike’yi Akdeniz’in incisi yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz birlikte el ele verirsek, bu projelerimizi yapmamak için hiçbir neden yok. Sizler bizim itici gücümüz olacaksınız” dedi.

Cumhur İttifakı ile bir oldukları için çok daha güçlendiklerini belirten Dülgeroğlu, “AK Partili kardeşlerimiz ve MHP’li kardeşlerimiz birlikte hareket ederek Finike’de şahsımı, Büyükşehir de ise Menderes Türel’i tekrar başkan yapacağız. Biz bu gücü kendimizde görüyoruz. Sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı bu seçimlerden zaferler çıkacak ve Finike’miz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.