Döşemealtından Afacan Sesleri Yükseliyor

Politika 26.03.2019 - 21:31, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2644+ kez okundu.
 

Döşemealtından Afacan Sesleri Yükseliyor

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yerel seçimlere sayılı günler kala Menderes Türel'e ve Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan'a destek için Döşemealtı'ndaydı.
Milletvekili Atay Uslu, Cumhur İttifakı Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Meclis Üyesi adayları, Döşemealtı Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, teşkilat üyeleri ile sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Son olarak Yeşilbayır Mahallesinde vatandaşlara seslenen Atay Uslu, Döşemealtı'nda değişim vaktinin geldiğini söyledi. Atay Uslu konuşmasında şunları söyledi: DÖŞEMEALTI GÜZEL  OLACAK Döşemealtı'nda yaşayan vatandaşın artık değişimi istediğini ifade ederek, "Adım adım Döşemealtı'nı geziyoruz, Menderes Türel ve Emre Afacan Başkanlarımızın projelerini anlatıyoruz. Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Artık Döşemealtı AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Emre Afacan mütevazi, genç, Döşemealtını bilen, vizyon sahibi bir gönül insanı. Başkanlığı ile İlçemiz Hizmetlere kavuşacak, güzelleşecek.  Yönetimin üç ayağı var. Ankara, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi. 3 ayak uyumlu olursa hizmet okuyor. Döşemealtı'nda Emre Afacan ile üçüncü ayağı tamamlayacağız ve Güçlü olacağız. Hükümet ile Büyükşehir'de Menderes Türel ile Döşemealtı'nda Emre Afacan ile üçlü uyumu sağlayıp hizmetleri Döşemealtı ile buluşturacağız."
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yerel seçimlere sayılı günler kala Menderes Türel'e ve Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan'a destek için Döşemealtı'ndaydı.

Milletvekili Atay Uslu, Cumhur İttifakı Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Meclis Üyesi adayları, Döşemealtı Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, teşkilat üyeleri ile sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Son olarak Yeşilbayır Mahallesinde vatandaşlara seslenen Atay Uslu, Döşemealtı'nda değişim vaktinin geldiğini söyledi. Atay Uslu konuşmasında şunları söyledi:

DÖŞEMEALTI GÜZEL  OLACAK

Döşemealtı'nda yaşayan vatandaşın artık değişimi istediğini ifade ederek, "Adım adım Döşemealtı'nı geziyoruz, Menderes Türel ve Emre Afacan Başkanlarımızın projelerini anlatıyoruz. Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Artık Döşemealtı AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Emre Afacan mütevazi, genç, Döşemealtını bilen, vizyon sahibi bir gönül insanı. Başkanlığı ile İlçemiz Hizmetlere kavuşacak, güzelleşecek.  Yönetimin üç ayağı var. Ankara, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi. 3 ayak uyumlu olursa hizmet okuyor. Döşemealtı'nda Emre Afacan ile üçüncü ayağı tamamlayacağız ve Güçlü olacağız. Hükümet ile Büyükşehir'de Menderes Türel ile Döşemealtı'nda Emre Afacan ile üçlü uyumu sağlayıp hizmetleri Döşemealtı ile buluşturacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.