Döşemealtı Dağbeli’nde Festival Tadında Balık Yeme Etkinliği Düzenlendi.

Asayiş 06.03.2019 - 20:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2133+ kez okundu.
 

Döşemealtı Dağbeli’nde Festival Tadında Balık Yeme Etkinliği Düzenlendi.

Döşemealtı İlçesi Dağbeli Mahallesindeki Dağ İlköğretim okulunda 250 Öğrenciye balık yeme alışkanlığını edindirmek amacıyla balık ekmek yeme programı düzenlendi.
Programa, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcıları Asım Karabulut ve Serbülent Ünal, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Özen, Kepez İlçe Müdürü Dr. Bilge Gözen, Muratpaşa İlçe Müdürü Erdem Özmen, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Abdullah Ünlü ile ev sahibi Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hazır gıdalar ile değil, sağlıklı besinler ile beslenmesi gerektiğini vurguladı. Balık tüketiminin yaygınlaşması gerektiğini söyledi. İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdürlüğü olarak gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak için çalıştıklarını belirtti. Yeşeren Çocuklar projesi ile çocuklarımıza tarımı ve toprak sevgisini öğrettiklerini, Mavide Buluşalım projesi ile de balığı ve su ürünlerini öğreterek sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti. Özen, mavide buluşalım projesi sayesinde balığı tutmayı ve tüketmeyi alışkanlık haline getirmek amacıyla çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy Döşemealtı olarak böyle güzel bir etkinliği düzenlemekten mutlu olduğunu ifade ederek bu ve bu gibi etkinlikler ile çocuklarımıza balık tüketme alışkınlığını edindirmek istediklerini söyledi. Sesasu Deniz Ürünleri, Gökyüzü Deniz Ürünleri, Group Sagun, Antalya Balık ve Yörükoğlu tesislerine balık, ekmek, şapka, magnet ve meyve suyu destekleri için teşekkür ederiz.
Döşemealtı İlçesi Dağbeli Mahallesindeki Dağ İlköğretim okulunda 250 Öğrenciye balık yeme alışkanlığını edindirmek amacıyla balık ekmek yeme programı düzenlendi.

Programa, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcıları Asım Karabulut ve Serbülent Ünal, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Özen, Kepez İlçe Müdürü Dr. Bilge Gözen, Muratpaşa İlçe Müdürü Erdem Özmen, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Abdullah Ünlü ile ev sahibi Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hazır gıdalar ile değil, sağlıklı besinler ile beslenmesi gerektiğini vurguladı. Balık tüketiminin yaygınlaşması gerektiğini söyledi.

İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdürlüğü olarak gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak için çalıştıklarını belirtti. Yeşeren Çocuklar projesi ile çocuklarımıza tarımı ve toprak sevgisini öğrettiklerini, Mavide Buluşalım projesi ile de balığı ve su ürünlerini öğreterek sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti. Özen, mavide buluşalım projesi sayesinde balığı tutmayı ve tüketmeyi alışkanlık haline getirmek amacıyla çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy Döşemealtı olarak böyle güzel bir etkinliği düzenlemekten mutlu olduğunu ifade ederek bu ve bu gibi etkinlikler ile çocuklarımıza balık tüketme alışkınlığını edindirmek istediklerini söyledi.

Sesasu Deniz Ürünleri, Gökyüzü Deniz Ürünleri, Group Sagun, Antalya Balık ve Yörükoğlu tesislerine balık, ekmek, şapka, magnet ve meyve suyu destekleri için teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.