Dokuma’dan Tütüncü’ye Tam Destek

Gündem 03.03.2019 - 20:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1688+ kez okundu.
 

Dokuma’dan Tütüncü’ye Tam Destek

Dokuma sakinleri, cadde ziyaretinde bulunan Başkan Hakan Tütüncü’yü büyük bir sevgiyle karşıladılar. Başkan Tütüncü de “Hemşehrilerimizin gönüllerinde özel bir yer edindiğimizi görmek ne büyük mutluluk.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Rasih Kaplan Caddesi’nde hemşehrileriyle buluştu. Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye meclis üyesi adayları ve Ak gönüllüler ile caddedeki işyerlerini ziyaret etti, caddede yürüyen vatandaşlarla selamlaştı. Büyük bir ilgiyle karşılanan Tütüncü, gittiği işyerlerinde taleplerini dinlediği esnafa, bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Hakan Tütüncü, caddede karşılaştığı Dokuma sakinlerinin elini sıktı hemşehrilerinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Cumhur ittifakı adayı Tütüncü, cadde ziyaretinde karşılaştığı büyüklerin de elini öperek, hayır dualarını aldı. Tütüncü, evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından kendisine sevgi gösterisinde bulunan hemşehrilerini de selamladı. Dokuma Tütüncü’yü sevdi Dokuma sakinleri, Başkan Hakan Tütüncü sadece seçim döneminde yanlarında görmediklerini belirterek, “ Hakan Başkanımız, 10 yıl boyunca işyerlerimizde, evlerimizde, sokaklarımızda, okullarımızda, düğünümüzde, cenazemizde hep yanımızda oldu.  Başkanımızın hizmetleri kadar gönül adamlığını, içtenliğini, samimiyetini, bizden biri gibi olmasını, çalışkanlığını ve dürüstlüğünü çok sevdik. Hakan Tütüncü’yü, yeniden Kepez Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Oyumuzla, gönlümüzle yanındayız.” ifadesini kullandılar. Hemşehrilerinin kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Tütüncü, “On yıldır hizmet etmekten onur duyduğum Kepez'in caddelerinde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Onların gönüllerinde özel bir yer edindiğimizi görmek ne büyük mutluluk. Şimdi daha güzel günlere yürüyoruz.” dedi. Organize Sanayi’de Kepezli hemşehrileriyle buluştu. Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışan Kepezli hemşehrileriyle de bir araya geldi. Bülbül Akü çalışanlarıyla yemek yiyen Tütüncü, Çağlayan Plastik, Özteknik ve Akdeniz Düğün Paketçisi firmalarını da ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü,  “Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde Kepezli kardeşlerimle buluştuk. Kepez'in gelecek hedeflerini, insan odaklı projelerimizi anlattık.” diye konuştu.
Dokuma sakinleri, cadde ziyaretinde bulunan Başkan Hakan Tütüncü’yü büyük bir sevgiyle karşıladılar. Başkan Tütüncü de “Hemşehrilerimizin gönüllerinde özel bir yer edindiğimizi görmek ne büyük mutluluk.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Rasih Kaplan Caddesi’nde hemşehrileriyle buluştu.
Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye meclis üyesi adayları ve Ak gönüllüler ile caddedeki işyerlerini ziyaret etti, caddede yürüyen vatandaşlarla selamlaştı.
Büyük bir ilgiyle karşılanan Tütüncü, gittiği işyerlerinde taleplerini dinlediği esnafa, bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Hakan Tütüncü, caddede karşılaştığı Dokuma sakinlerinin elini sıktı hemşehrilerinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Cumhur ittifakı adayı Tütüncü, cadde ziyaretinde karşılaştığı büyüklerin de elini öperek, hayır dualarını aldı. Tütüncü, evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından kendisine sevgi gösterisinde bulunan hemşehrilerini de selamladı.

Dokuma Tütüncü’yü sevdi
Dokuma sakinleri, Başkan Hakan Tütüncü sadece seçim döneminde yanlarında görmediklerini belirterek, “ Hakan Başkanımız, 10 yıl boyunca işyerlerimizde, evlerimizde, sokaklarımızda, okullarımızda, düğünümüzde, cenazemizde hep yanımızda oldu.  Başkanımızın hizmetleri kadar gönül adamlığını, içtenliğini, samimiyetini, bizden biri gibi olmasını, çalışkanlığını ve dürüstlüğünü çok sevdik. Hakan Tütüncü’yü, yeniden Kepez Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Oyumuzla, gönlümüzle yanındayız.” ifadesini kullandılar.
Hemşehrilerinin kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Tütüncü, “On yıldır hizmet etmekten onur duyduğum Kepez'in caddelerinde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Onların gönüllerinde özel bir yer edindiğimizi görmek ne büyük mutluluk. Şimdi daha güzel günlere yürüyoruz.” dedi.

Organize Sanayi’de Kepezli hemşehrileriyle buluştu.
Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışan Kepezli hemşehrileriyle de bir araya geldi. Bülbül Akü çalışanlarıyla yemek yiyen Tütüncü, Çağlayan Plastik, Özteknik ve Akdeniz Düğün Paketçisi firmalarını da ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü,  “Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde Kepezli kardeşlerimle buluştuk. Kepez'in gelecek hedeflerini, insan odaklı projelerimizi anlattık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.