Doğanoğlu STK’lara Projelerini Anlattı

Politika 28.02.2019 - 21:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1647+ kez okundu.
 

Doğanoğlu STK’lara Projelerini Anlattı

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Porto Bello Otel’de düzenlenen kahvaltıda STK temsilcileriyle bir araya geldi. Doğanoğlu, toplantıda AK Parti’ye katılan 31 kişiye rozet taktı.
Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Porto Bello Otel’de düzenlenen kahvaltıda meslek kuruluşları, sendika ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkan Vekili Nurten Akbaba, MHP İlçe Başkanı Metin Ersoy, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Yılmaz, Ruhi Beşiktaş, Konyaaltı meclis üyeleri Durali Kolpak, Osman Ali Eciş, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. BELEDİYEYE DOĞRU YOLA ÇIKTIK Toplantıda meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet eden Gaye Doğanoğlu, “31 meclis üyesi arkadaşım ve ben hemen yanımızda, yakınımızda olan ve güzel bir idareyi bekleyen Konyaaltı Belediyesine doğru yola çıktık. Bir ayımız kaldı. İnşallah 31 Mart’ta da böyle güzel bir şekilde, şenliklerle başarıyı kutlarız. Hepimiz gönül birlikteliği için yola çıktık. Belediyecilik vatandaşa hizmet etmektir. Hepimizin tek gayesi; sizlerle birlikte belediyeyi demokratik bir şekilde yönetmektir. Bana destek veren belediye meclis üyelerimizle pozu 1 Nisan’da vermek için size söz veriyorum” dedi. KONYAALTI ÇİFT KANATLA UÇACAK Konyaaltı’nın yapılacak projeler açısından çok şanslı bir ilçe olduğunu belirten Gaye Doğanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in en güzel projelerinin Konyaaltı’na ait olduğunu söyledi. Doğanoğlu, “Konyaaltı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve bizimle çift kanatlı uçacak. Başkanımızın en güzel projeleri Konyaaltı’nda. Metro Konyaaltı’ndan başlayıp Lara’ya kadar devam edecek. Boğaçayı projesinin ikinci ve üçüncü etabı yapılacak. Film platosu ve Safari Parkı, gençlerimiz için iş fırsatı yaratacak. Tünektepe projesi Konyaaltı’na çok yakışacak” diye konuştu. İNSAN ODAKLI PROJELER Toplantıda projelerini meslek odaları ve STK temsilcileriyle paylaşan Gaye Doğanoğlu şunları söyledi: “Projelerimiz insan odaklı, doğayı, hayvanı koruyan, değer katan projeler. Konyaaltı’nın yeni bir kent meydanına ihtiyacı var. Boğaçayı projesinin ikinci etabının bulunduğu alana yapacağımız kent meydanı Konyaaltı’nda yaşayan farklı milletleri ağırlayacak. Doyran mesire alanı insanlara nefes aldıracak. Mahallelerimize modern sağlık merkezleri, parklar, kapalı Pazar yerleri kazandıracağız. Şenliklerle, kültürel aktivitelerle, yarışmalarla sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olacağız.” 31 KİŞİYE ROZET TAKTI Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, toplantının sonunda aralarında DSP’den istifa edip AK Parti’ye katılanların da bulunduğu vatandaşlara rozet taktı.
Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Porto Bello Otel’de düzenlenen kahvaltıda STK temsilcileriyle bir araya geldi. Doğanoğlu, toplantıda AK Parti’ye katılan 31 kişiye rozet taktı.

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Porto Bello Otel’de düzenlenen kahvaltıda meslek kuruluşları, sendika ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkan Vekili Nurten Akbaba, MHP İlçe Başkanı Metin Ersoy, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Yılmaz, Ruhi Beşiktaş, Konyaaltı meclis üyeleri Durali Kolpak, Osman Ali Eciş, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

BELEDİYEYE DOĞRU YOLA ÇIKTIK

Toplantıda meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet eden Gaye Doğanoğlu, “31 meclis üyesi arkadaşım ve ben hemen yanımızda, yakınımızda olan ve güzel bir idareyi bekleyen Konyaaltı Belediyesine doğru yola çıktık. Bir ayımız kaldı. İnşallah 31 Mart’ta da böyle güzel bir şekilde, şenliklerle başarıyı kutlarız. Hepimiz gönül birlikteliği için yola çıktık. Belediyecilik vatandaşa hizmet etmektir. Hepimizin tek gayesi; sizlerle birlikte belediyeyi demokratik bir şekilde yönetmektir. Bana destek veren belediye meclis üyelerimizle pozu 1 Nisan’da vermek için size söz veriyorum” dedi.

KONYAALTI ÇİFT KANATLA UÇACAK

Konyaaltı’nın yapılacak projeler açısından çok şanslı bir ilçe olduğunu belirten Gaye Doğanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in en güzel projelerinin Konyaaltı’na ait olduğunu söyledi. Doğanoğlu, “Konyaaltı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve bizimle çift kanatlı uçacak. Başkanımızın en güzel projeleri Konyaaltı’nda. Metro Konyaaltı’ndan başlayıp Lara’ya kadar devam edecek. Boğaçayı projesinin ikinci ve üçüncü etabı yapılacak. Film platosu ve Safari Parkı, gençlerimiz için iş fırsatı yaratacak. Tünektepe projesi Konyaaltı’na çok yakışacak” diye konuştu.

İNSAN ODAKLI PROJELER

Toplantıda projelerini meslek odaları ve STK temsilcileriyle paylaşan Gaye Doğanoğlu şunları söyledi: “Projelerimiz insan odaklı, doğayı, hayvanı koruyan, değer katan projeler. Konyaaltı’nın yeni bir kent meydanına ihtiyacı var. Boğaçayı projesinin ikinci etabının bulunduğu alana yapacağımız kent meydanı Konyaaltı’nda yaşayan farklı milletleri ağırlayacak. Doyran mesire alanı insanlara nefes aldıracak. Mahallelerimize modern sağlık merkezleri, parklar, kapalı Pazar yerleri kazandıracağız. Şenliklerle, kültürel aktivitelerle, yarışmalarla sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olacağız.”

31 KİŞİYE ROZET TAKTI

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, toplantının sonunda aralarında DSP’den istifa edip AK Parti’ye katılanların da bulunduğu vatandaşlara rozet taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.