Doğanoğlu’ndan Her Gün Açık Pazar Sözü

Politika 06.03.2019 - 20:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2008+ kez okundu.
 

Doğanoğlu’ndan Her Gün Açık Pazar Sözü

Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye başkan adayı Gaye Doğanoğlu, Liman Mahallesinde pazar yerini ziyaret etti. Doğanoğlu, esnafa haftanın 7 günü açık kalacak pazar yeri yapacaklarını söyledi.
Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye başkan adayı Gaye Doğanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Liman Mahallesinde Pazar yerini ziyaret etti. Doğanoğlu’na Pazar ziyaretinde Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Pazar yerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Doğanoğlu, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Pazarda Konyaaltı’nda yaşayan Rus, Kırgızistan ve İranlılarla karşılaşan Doğanoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi. HER GÜN AÇIK PAZAR Ziyaret sırasında Pazar esnafına haftanın 7 günü açık kalacak olan modern bir pazar yeri yapacakları sözünü veren Doğanoğlu, “Toros Mahallesi’ne yapacağımız modern Pazar yeri Antalya’da bir ilk olacak. 1300 metrekarelik alanda kurulacak pazar yeri, her gün açık kalacak. Çakırlar, Doyran, Yarbaşçandır, Aşağıkaraman gibi mahallelerimizde yaşayan üreticilerimiz, bahçelerinden topladıkları doğal ürünleri burada satma imkanı bulacak. Hem esnafımız kazanacak hem de tüketici taze ürüne daha ucuza ulaşacak” dedi.
Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye başkan adayı Gaye Doğanoğlu, Liman Mahallesinde pazar yerini ziyaret etti. Doğanoğlu, esnafa haftanın 7 günü açık kalacak pazar yeri yapacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye başkan adayı Gaye Doğanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Liman Mahallesinde Pazar yerini ziyaret etti. Doğanoğlu’na Pazar ziyaretinde Cumhur İttifakı Konyaaltı belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Pazar yerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Doğanoğlu, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Pazarda Konyaaltı’nda yaşayan Rus, Kırgızistan ve İranlılarla karşılaşan Doğanoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

HER GÜN AÇIK PAZAR

Ziyaret sırasında Pazar esnafına haftanın 7 günü açık kalacak olan modern bir pazar yeri yapacakları sözünü veren Doğanoğlu, “Toros Mahallesi’ne yapacağımız modern Pazar yeri Antalya’da bir ilk olacak. 1300 metrekarelik alanda kurulacak pazar yeri, her gün açık kalacak. Çakırlar, Doyran, Yarbaşçandır, Aşağıkaraman gibi mahallelerimizde yaşayan üreticilerimiz, bahçelerinden topladıkları doğal ürünleri burada satma imkanı bulacak. Hem esnafımız kazanacak hem de tüketici taze ürüne daha ucuza ulaşacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.