CK Enerji Akdeniz Elektrik, Doğa Ve İnsan İçin Dünya Saat’inde Işıklarını Söndürdü

Asayiş 07.04.2019 - 23:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2665+ kez okundu.
 

CK Enerji Akdeniz Elektrik, Doğa Ve İnsan İçin Dünya Saat’inde Işıklarını Söndürdü

Çevreci uygulamaları ile perakende elektrik sektörü şirketleri arasında öne çıkan CK Enerji Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için 6 Nisan Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine söndürdü. Dünya genelindeki en büyük çevre etkinliği Dünya Saati uygulaması çerçevesinde CK Enerji Akdeniz Elektrik, 43’ü Müşteri Hizmet Merkezi, 60’ı Müşteri İşlem Merkezi olmak üzere toplam 103 binasında ışıklarını bir saatliğine kapattı. Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından ilk kez 2007 yılında Avustralya’da başlatılan ve kısa sürede 7 kıtada yayılan eylemin 2019 teması “doğa ve insan için yeni bir başlangıç” olarak belirlendi. Dünya Saati eylemi doğadaki kaybı tersine çevirmek için insan-doğa ilişkisinde yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor. 135 ülkede 3 binden fazla kurumun ışıklarını söndürdüğü etkinlikte Türkiye’de Ayasofya Müzesi, Selimiye Camii, İstanbul Boğazı’ndaki köprüler, Rumeli Hisarı gibi pek çok yapı yer aldı.

Çevreci uygulamaları ile perakende elektrik sektörü şirketleri arasında öne çıkan CK Enerji Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için 6 Nisan Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine söndürdü.

Dünya genelindeki en büyük çevre etkinliği Dünya Saati uygulaması çerçevesinde CK Enerji Akdeniz Elektrik, 43’ü Müşteri Hizmet Merkezi, 60’ı Müşteri İşlem Merkezi olmak üzere toplam 103 binasında ışıklarını bir saatliğine kapattı.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından ilk kez 2007 yılında Avustralya’da başlatılan ve kısa sürede 7 kıtada yayılan eylemin 2019 teması “doğa ve insan için yeni bir başlangıç” olarak belirlendi. Dünya Saati eylemi doğadaki kaybı tersine çevirmek için insan-doğa ilişkisinde yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor.

135 ülkede 3 binden fazla kurumun ışıklarını söndürdüğü etkinlikte Türkiye’de Ayasofya Müzesi, Selimiye Camii, İstanbul Boğazı’ndaki köprüler, Rumeli Hisarı gibi pek çok yapı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.