Çimoğlu, Duayen Gazetecinin Cenazesine Sahip Çıktı

Asayiş 07.02.2019 - 20:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1873+ kez okundu.
 

Çimoğlu, Duayen Gazetecinin Cenazesine Sahip Çıktı

Erzurum değerlerinden duayen gazeteci Doğu TV kurucusu İrfan Alyanak Antalya’da vefat etti.
Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Çimoğlu, üzüntülü bir gün yaşadıklarını belirtti. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği cenazeye sahip çıktığını anlatan Çimoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Erzurum değerlerinden duayen gazeteci Doğu TV kurucusu İrfan Alyanak’ın vefatını üzüntüsünü yaşamaktayız. Erzurum’un değeri ve hemşerimiz rahmetli İrfan Alyanak’ın vasiyetinin Erzurum’da defnedilmek istediğini derneğimize ileten yakınları bu konuda bizden destek istedi. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği olarak hemşerimiz İstediği bizim için emir telakki ettiği için hemen yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yerine getirdik. THY ile saat 03:00 İstanbul’a yollandı. Sabah 09:00 uçağı ilede Erzurum’a gönderilerek ailesine ve gazeteci camiasına teslim edildi. Ailesine ve basın camiasına başsağlığı dilerim” dedi.
Erzurum değerlerinden duayen gazeteci Doğu TV kurucusu İrfan Alyanak Antalya’da vefat etti.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Çimoğlu, üzüntülü bir gün yaşadıklarını belirtti.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği cenazeye sahip çıktığını anlatan Çimoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Erzurum değerlerinden duayen gazeteci Doğu TV kurucusu İrfan Alyanak’ın vefatını üzüntüsünü yaşamaktayız. Erzurum’un değeri ve hemşerimiz rahmetli İrfan Alyanak’ın vasiyetinin Erzurum’da defnedilmek istediğini derneğimize ileten yakınları bu konuda bizden destek istedi. Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği olarak hemşerimiz İstediği bizim için emir telakki ettiği için hemen yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yerine getirdik. THY ile saat 03:00 İstanbul’a yollandı. Sabah 09:00 uçağı ilede Erzurum’a gönderilerek ailesine ve gazeteci camiasına teslim edildi. Ailesine ve basın camiasına başsağlığı dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.