Chp Antalya Milletvekili Budak’tan Bahçeli’nin Açıklamalarına Tepki

Politika 21.03.2019 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2809+ kez okundu.
 

Chp Antalya Milletvekili Budak’tan Bahçeli’nin Açıklamalarına Tepki

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Antalya’da yaptığı “Dağdan temizlenen hainlerin Antalya’da otellere yuvalanmasını, Antalya’nın terörize edilmesini milli güvenlik tehdidi sayıyoruz” açıklamalarına tepki gösterdi. Gıda fiyatlarının artışı sırasında halcilerin, daha sonra marketlerin iktidar ve destekçileri tarafından terörist ilan edildiğini hatırlatan Budak, “Şimdi de sıra turizm emekçilerini terörist ilan etmeye mi geldi?” dedi. Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Avrupalı özellikle de Alman turistleri kaçıran sözlerinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de akıl almaz bir açıklama yaparak turizmdeki umutlara bir darbe daha vurmuştur. MHP Genel Başkanı’nın ‘Dağdan temizlenen hainlerin Antalya’da otellerde yuvalanmasını, Antalya’nın terörize edilmesini milli güvenlik tehdidi sayıyoruz’ sözleri tam bir akıl tutulmasının göstergesidir. Ekonomideki göstergeler bu kadar kötüye giderken, sektörün bin bir emek ve çabasıyla yeni toparlanmaya başlayan, hatta şu dönem tek tutunacak dalımız olan turizmi de bu açıklamalarla baltalarsanız yerine neyi koyacaksınız? Turizm sektörü derken turizmden beslenen yan unsurlarla birlikte 60 sektörü etkileyen bir büyüklükten söz ediyoruz. Bu kadar büyük ve her açıdan ülkemiz için hayati önemi bulunan bir sektörü baltalamaya kimsenin hakkı yoktur. Üretimdeki plansızlık ve tarımdaki yapısal sorunlar nedeniyle gıda fiyatları artınca halcileri, sonra gıda ürünleri satan marketleri terörist ilan ettiniz. Şimdi de sıra emeğini alın teri ile kazanan turizm emekçilerini terörist ilan etmeye mi geldi? Yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan oteller mi terörist? Madem bunları söylüyorsunuz nerede, hangi terör örgütü üyeleri yuvalanmış onları da açıklayın. Yoksa üç beş oy devşirmek için turizmi baltalamayın.”

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Antalya’da yaptığı “Dağdan temizlenen hainlerin Antalya’da otellere yuvalanmasını, Antalya’nın terörize edilmesini milli güvenlik tehdidi sayıyoruz” açıklamalarına tepki gösterdi. Gıda fiyatlarının artışı sırasında halcilerin, daha sonra marketlerin iktidar ve destekçileri tarafından terörist ilan edildiğini hatırlatan Budak, “Şimdi de sıra turizm emekçilerini terörist ilan etmeye mi geldi?” dedi.

Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Avrupalı özellikle de Alman turistleri kaçıran sözlerinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de akıl almaz bir açıklama yaparak turizmdeki umutlara bir darbe daha vurmuştur. MHP Genel Başkanı’nın ‘Dağdan temizlenen hainlerin Antalya’da otellerde yuvalanmasını, Antalya’nın terörize edilmesini milli güvenlik tehdidi sayıyoruz’ sözleri tam bir akıl tutulmasının göstergesidir.

Ekonomideki göstergeler bu kadar kötüye giderken, sektörün bin bir emek ve çabasıyla yeni toparlanmaya başlayan, hatta şu dönem tek tutunacak dalımız olan turizmi de bu açıklamalarla baltalarsanız yerine neyi koyacaksınız? Turizm sektörü derken turizmden beslenen yan unsurlarla birlikte 60 sektörü etkileyen bir büyüklükten söz ediyoruz. Bu kadar büyük ve her açıdan ülkemiz için hayati önemi bulunan bir sektörü baltalamaya kimsenin hakkı yoktur.

Üretimdeki plansızlık ve tarımdaki yapısal sorunlar nedeniyle gıda fiyatları artınca halcileri, sonra gıda ürünleri satan marketleri terörist ilan ettiniz. Şimdi de sıra emeğini alın teri ile kazanan turizm emekçilerini terörist ilan etmeye mi geldi? Yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan oteller mi terörist? Madem bunları söylüyorsunuz nerede, hangi terör örgütü üyeleri yuvalanmış onları da açıklayın. Yoksa üç beş oy devşirmek için turizmi baltalamayın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.