CHP Antalya Kadın Kolları Kepez Sahalarında

Politika 28.02.2019 - 21:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2003+ kez okundu.
 

CHP Antalya Kadın Kolları Kepez Sahalarında

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hız veren ve bir haftadır Kepez’de yoğun bir şekilde çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer DEVECİ öncülüğünde Kepez İlçe Kadın Kolları ile birlikte Kepez’de çalınmadık kapı bırakmıyor. Mahalle mahalle Pazar Pazar gezen Nilüfer DEVECİ ve ekibi; Millet İttifakı adayları Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin BÖCEK ve Kepez Adayı Sayın Murat DİNÇ’ in çok sevildiğini tanınırlığının olduğunu ve çalışmalarıyla daha da güçleneceğini belirtiyor. Kepez’de Millet el ele verdik! Önce Büyükşehirde sonra Kepez’de kazanacağız ben sen değil biz kazanacağız; hep birlikte Kurtuluş savaşındaki ruh ile Antalya’mızı aydınlığa, bahara kavuşturacağız dedi. Yıllardır sosyal belediyecilikten uzak kalan yanlış politikalarla yalnızlaştırılan hasta edilen Kepez’in bir doktora, Kepez’in Murat Dinç’e ihtiyacı var dedi. Mart’ın sonu bahar… Bu millet el ele verirse insan odaklı belediyeciliği Kepez’e de taşır ve Kepez Halkı da bir derin nefes alır.

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hız veren ve bir haftadır Kepez’de yoğun bir şekilde çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer DEVECİ öncülüğünde Kepez İlçe Kadın Kolları ile birlikte Kepez’de çalınmadık kapı bırakmıyor.

Mahalle mahalle Pazar Pazar gezen Nilüfer DEVECİ ve ekibi; Millet İttifakı adayları Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin BÖCEK ve Kepez Adayı Sayın Murat DİNÇ’ in çok sevildiğini tanınırlığının olduğunu ve çalışmalarıyla daha da güçleneceğini belirtiyor.

Kepez’de Millet el ele verdik!

Önce Büyükşehirde sonra Kepez’de kazanacağız ben sen değil biz kazanacağız; hep birlikte Kurtuluş savaşındaki ruh ile Antalya’mızı aydınlığa, bahara kavuşturacağız dedi.

Yıllardır sosyal belediyecilikten uzak kalan yanlış politikalarla yalnızlaştırılan hasta edilen Kepez’in bir doktora, Kepez’in Murat Dinç’e ihtiyacı var dedi.

Mart’ın sonu bahar… Bu millet el ele verirse insan odaklı belediyeciliği Kepez’e de taşır ve Kepez Halkı da bir derin nefes alır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.