Büyükşehir’in Üreten Kadınlara Desteği Sürüyor

Belediyeler 06.03.2019 - 20:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1956+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in Üreten Kadınlara Desteği Sürüyor

8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenleniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenliyor. 8-10 Mart tarihleri arasında Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda gerçekleşecek şenlikte kadınların el emeği, göz nuru ürünleri Antalyalılar ile buluşacak. Etkinlik çeşitli gösterilerle tam bir şenlik havasında geçecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üreten kadınlara desteği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Sahil Antalya Yaşam parkı Olbia Meydanı’nda üreten kadınlara destek vermek için ücretsiz stantlar oluşturacak. Daha önce Tophane Çay Bahçesi’nde Yerli Malı Şenliği ve Karaalioğlu Parkı’nda Yılbaşı Şenliği olarak düzenlenen etkinliklerle kadınlara destek veren Büyükşehir Belediyesi bu desteğini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de sürdürecek. Şenlik olarak düzenlenecek etkinlikte kurulacak 200 stantta ASMEK ve Aile Eğitim Merkezi kursiyerleri, kadın kooperatifleri, dernekler, STK’lar, kadın platformlarından birçok kadın ürettikleri el emeği, göz nuru ürünleri satarak bütçelerine katkı sağlayabilecek. Etkinlik kapsamında sokak sanatçıları,  bando gösterisi ve İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nın düzenleyeceği konserler yer alacak.
8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenliyor. 8-10 Mart tarihleri arasında Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda gerçekleşecek şenlikte kadınların el emeği, göz nuru ürünleri Antalyalılar ile buluşacak. Etkinlik çeşitli gösterilerle tam bir şenlik havasında geçecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üreten kadınlara desteği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Sahil Antalya Yaşam parkı Olbia Meydanı’nda üreten kadınlara destek vermek için ücretsiz stantlar oluşturacak. Daha önce Tophane Çay Bahçesi’nde Yerli Malı Şenliği ve Karaalioğlu Parkı’nda Yılbaşı Şenliği olarak düzenlenen etkinliklerle kadınlara destek veren Büyükşehir Belediyesi bu desteğini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de sürdürecek. Şenlik olarak düzenlenecek etkinlikte kurulacak 200 stantta ASMEK ve Aile Eğitim Merkezi kursiyerleri, kadın kooperatifleri, dernekler, STK’lar, kadın platformlarından birçok kadın ürettikleri el emeği, göz nuru ürünleri satarak bütçelerine katkı sağlayabilecek. Etkinlik kapsamında sokak sanatçıları,  bando gösterisi ve İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nın düzenleyeceği konserler yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.