Başkan Semih Esen, ATB Yönetimini Ağırladı

Gündem 17.04.2019 - 22:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1792+ kez okundu.
 

Başkan Semih Esen, ATB Yönetimini Ağırladı

Göreve başladığı günden bu güne tebrikleri kabul eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen son olarak, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle göreve gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tebrikleri kabul ediyor. Başkan Semih Esen, son olarak Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyarette bulunan Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır’ı makamında kabul etti. ATB Başkanı Ali Çandır ve yönetimine teşekkür eden Başkan Semih Esen, Konyaaltı’nda bir çok başaralı projenin hayata geçirildiğini belirterek kendi dönemlerinde de çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarını söyledi. Amaçlarının birlik, barış ve huzur içinde her kesimle kucaklaşmak olduğunu ifade eden Semih Esen, ATB Yönetimi ve üyeleriyle de bu anlamda birlik içinde çalışacaklarını kaydetti. Semih Esen’e bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileten ATB Başkanı Ali Çandır ise konuşmasında birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.
Göreve başladığı günden bu güne tebrikleri kabul eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen son olarak, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle göreve gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tebrikleri kabul ediyor. Başkan Semih Esen, son olarak Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyarette bulunan Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır’ı makamında kabul etti.

ATB Başkanı Ali Çandır ve yönetimine teşekkür eden Başkan Semih Esen, Konyaaltı’nda bir çok başaralı projenin hayata geçirildiğini belirterek kendi dönemlerinde de çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarını söyledi. Amaçlarının birlik, barış ve huzur içinde her kesimle kucaklaşmak olduğunu ifade eden Semih Esen, ATB Yönetimi ve üyeleriyle de bu anlamda birlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Semih Esen’e bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileten ATB Başkanı Ali Çandır ise konuşmasında birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.