Başkan Şahin’den İşkur Personellerine Teşekkür

Gündem 01.01.2019 - 15:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1694+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den İşkur Personellerine Teşekkür

Türkiye İş Kurumu’nun Toplum Yararına Programları kapsamında Aksu Belediyesi’nde işe başlayan 20 kişinin görev süresi sona erdi. Belediye Başkanı Halil Şahin görev süreleri sona eren personeller için yemek düzenleyerek, vermiş oldukları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür etti. İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Programları kapsamında Aksu Belediyesi’nde 57 kişi çalışmaya başlamıştı. Çevre Temizliği Projesinde görev yapan 37 kişinin 6 aylık görev süresi geçtiğimiz ay sona ererken, geride kalan 20 kişinin görev süresi de bu ay bitti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, çalışma süreleri dolan personeller için yemek organize etti. Aksu’da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Şahin, “Yapacak daha çok işimiz var. Umarım gelecek süreçte de birlikte çalışma imkanımız olur. Belediye sizin yuvanız, sizlere her zaman kapımız açık. Önümüzde bir süreç var, umarım bu süreç Aksu için hayırlı olur.” dedi.

Türkiye İş Kurumu’nun Toplum Yararına Programları kapsamında Aksu Belediyesi’nde işe başlayan 20 kişinin görev süresi sona erdi. Belediye Başkanı Halil Şahin görev süreleri sona eren personeller için yemek düzenleyerek, vermiş oldukları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür etti.

İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Programları kapsamında Aksu Belediyesi’nde 57 kişi çalışmaya başlamıştı. Çevre Temizliği Projesinde görev yapan 37 kişinin 6 aylık görev süresi geçtiğimiz ay sona ererken, geride kalan 20 kişinin görev süresi de bu ay bitti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, çalışma süreleri dolan personeller için yemek organize etti. Aksu’da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Şahin, “Yapacak daha çok işimiz var. Umarım gelecek süreçte de birlikte çalışma imkanımız olur. Belediye sizin yuvanız, sizlere her zaman kapımız açık. Önümüzde bir süreç var, umarım bu süreç Aksu için hayırlı olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.