Başkan Şahin Açılışa Katıldı

Gündem 06.04.2019 - 18:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1653+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Açılışa Katıldı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yapılan genişletme ve tadilat çalışmaları sonrasında yeniden hizmet vermeye başlayan Aksu İlçe Nüfus Müdürlüğünün açılış törenine katıldı. Açılışa; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Nüfus Müdürü Ülkü Yavuz, Aksu İlçe Nüfus Müdürü Birsen Şahin, Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol, Fraport Tav Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır ve ilçe protokolü katıldı.  Kaymakam Ergün açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İlçe halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletme ve tadilat çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün açılışını onurlandıran ve bu çalışmaların yapılmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin ise yenilenen ve genişletme çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğünün ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından, yenileme ve genişletme çalışmalarına katkılarından dolayı Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır’a plaket takdim edildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yapılan genişletme ve tadilat çalışmaları sonrasında yeniden hizmet vermeye başlayan Aksu İlçe Nüfus Müdürlüğünün açılış törenine katıldı.

Açılışa; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Nüfus Müdürü Ülkü Yavuz, Aksu İlçe Nüfus Müdürü Birsen Şahin, Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol, Fraport Tav Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır ve ilçe protokolü katıldı. 

Kaymakam Ergün açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İlçe halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletme ve tadilat çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün açılışını onurlandıran ve bu çalışmaların yapılmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin ise yenilenen ve genişletme çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğünün ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından, yenileme ve genişletme çalışmalarına katkılarından dolayı Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır’a plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.