Başkan Gül’den Tekirova Çıkarması

Gündem 03.03.2019 - 20:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2792+ kez okundu.
 

Başkan Gül’den Tekirova Çıkarması

Tekirova Seçim Hizmet Ofisi’nin açılışında konuşan Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, “Tekirova’nın imarı bakanlıktan 5 gün önce geldi. İmar sorunun çözülmesiyle Tekirova’yı daha modern, dünyanın gözdesi bir bölge haline getirmek için çalışmalara başladık” dedi.  Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül’ün Tekirova Mahallesi Seçim Hizmet Ofisi törenle hizmete açıldı. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan açılış törenine CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkan Ergün Büyükbaş, iki partinin ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar ve çok sayıda Tekirovalı katıldı. “HER ZAMAN DESTEK VERDİNİZ” Törende konuşan Başkan Mustafa Gül, “İlk belediye başkan olduğum seçimde ve daha sonraki seçimlerde bize her zaman sahip çıktınız ve destek verdiniz. Sizin bu destek ve sevginize layık olmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Kemer ilçemizi modern bir kente dönüştürmek için canla başla gece gündüz çalışıyoruz. Tekirova’nın girişindeki caddede yaptığımız çalışmalar il,  modern kent düzenlemesinin nasıl yapıldığını bir kez daha gösterdik” dedi. TEKİROVA’YA SOSYAL TESİS “Tekirova’da yapacak daha çok işimiz, verecek daha çok hizmetimiz var” diyen Başkan Gül, konuşmasına şöyle devam etti; “Mahallemizin en büyük sorunlarından biri imar planının olmamasıydı. Verdiğimiz büyük mücadele sayesinde nihayet 5 gün önce Tekirova’mızın imar planı geldi. Önemli bir engeli aştık. Yeni hayata geçireceğimiz projeler ile Tekirova daha modern ve dünyanın gözdesi bir bölge olacak. Göynük sahilinde olduğu gibi Tekirova sahilinde de güzel bir sosyal tesis yapacağız. İçinde spor alanları, yeşil alanlar, çocuk parkları, çok ucuz fiyata ürünler satılacak kafeterya olan bir sosyal tesis inşa edeceğiz. Mahallemizdeki tarihi camiyi restore ettik. Önümüzdeki dönemde büyük ve modern bir cami projesini hayata geçireceğiz” diye konuştu.  OKUL SERVİS ÜCRETİNİ BELEDİYE ÖDEYECEK İlçe genelinde verdikleri bazı hizmetleri de anlatan Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül,  İlçemiz genelindeki cadde ve sokaklara 340 bin metrekare asfalt döktük, 450 bin metrekare parke taşı döşedik, 160 bin metrekare kaldırım yaptık. 9 adet köprü, 36 adet yeni park yaptık. Eğitime de destek olmaya devam ediyoruz. 4,572 öğrencimize bilgisayar ve tablet, 3512 çocuğumuza bisiklet, 1740 öğrencimize satranç takımı hediye ettik. Okulların malzeme ihtiyacını karşılayıp tadilat, bakım ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde muhtarlardan ve okul yönetimlerinden ihtiyacı olan ailelerin listesini alacağız ve bu ailelerin okul servisi ücretlerini belediyemiz karşılayacak” şeklinde konuştu.

Tekirova Seçim Hizmet Ofisi’nin açılışında konuşan Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, “Tekirova’nın imarı bakanlıktan 5 gün önce geldi. İmar sorunun çözülmesiyle Tekirova’yı daha modern, dünyanın gözdesi bir bölge haline getirmek için çalışmalara başladık” dedi.

 Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül’ün Tekirova Mahallesi Seçim Hizmet Ofisi törenle hizmete açıldı. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan açılış törenine CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkan Ergün Büyükbaş, iki partinin ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar ve çok sayıda Tekirovalı katıldı.

“HER ZAMAN DESTEK VERDİNİZ”

Törende konuşan Başkan Mustafa Gül, “İlk belediye başkan olduğum seçimde ve daha sonraki seçimlerde bize her zaman sahip çıktınız ve destek verdiniz. Sizin bu destek ve sevginize layık olmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Kemer ilçemizi modern bir kente dönüştürmek için canla başla gece gündüz çalışıyoruz. Tekirova’nın girişindeki caddede yaptığımız çalışmalar il,  modern kent düzenlemesinin nasıl yapıldığını bir kez daha gösterdik” dedi.

TEKİROVA’YA SOSYAL TESİS

“Tekirova’da yapacak daha çok işimiz, verecek daha çok hizmetimiz var” diyen Başkan Gül, konuşmasına şöyle devam etti; “Mahallemizin en büyük sorunlarından biri imar planının olmamasıydı. Verdiğimiz büyük mücadele sayesinde nihayet 5 gün önce Tekirova’mızın imar planı geldi. Önemli bir engeli aştık. Yeni hayata geçireceğimiz projeler ile Tekirova daha modern ve dünyanın gözdesi bir bölge olacak. Göynük sahilinde olduğu gibi Tekirova sahilinde de güzel bir sosyal tesis yapacağız. İçinde spor alanları, yeşil alanlar, çocuk parkları, çok ucuz fiyata ürünler satılacak kafeterya olan bir sosyal tesis inşa edeceğiz. Mahallemizdeki tarihi camiyi restore ettik. Önümüzdeki dönemde büyük ve modern bir cami projesini hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

OKUL SERVİS ÜCRETİNİ BELEDİYE ÖDEYECEK

İlçe genelinde verdikleri bazı hizmetleri de anlatan Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül,  İlçemiz genelindeki cadde ve sokaklara 340 bin metrekare asfalt döktük, 450 bin metrekare parke taşı döşedik, 160 bin metrekare kaldırım yaptık. 9 adet köprü, 36 adet yeni park yaptık. Eğitime de destek olmaya devam ediyoruz. 4,572 öğrencimize bilgisayar ve tablet, 3512 çocuğumuza bisiklet, 1740 öğrencimize satranç takımı hediye ettik. Okulların malzeme ihtiyacını karşılayıp tadilat, bakım ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde muhtarlardan ve okul yönetimlerinden ihtiyacı olan ailelerin listesini alacağız ve bu ailelerin okul servisi ücretlerini belediyemiz karşılayacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.