Başkan Gül’den Kemer’e 2 Müjde

Gündem 01.03.2019 - 23:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1803+ kez okundu.
 

Başkan Gül’den Kemer’e 2 Müjde

Kemer Merkez sahilinde yer alan Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi’nin açılışında konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer’in yeni sembollerinden olacak 65 metre yüksekliğindeki seyir kulesi ve su altı müzesi olmak üzere ilçemizde 2 büyük projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi. Kemer Belediye Başkanı, CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan törenle, Kemer merkez sahilinde yer alan Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi hizmete girdi. Açılış törenine İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Ergun Büyükbaş, 2 partinin ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar ve çok sayıda Kemerli katıldı. “GÖYNÜK TESİSİMİZ ÇOK BEĞENİLDİ” Başkan Mustafa Gül, törende yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz aylarda Göynük Sosyal Tesisimizi değerli halkımızın hizmetine sunmuştuk. Göynük sahilinde 15 yıldır atıl kalmış bir alanı değerlendirerek açtığımız bu tesis büyük beğeni topladı. 50 kuruşa çay içebilen bu alanda kitabını okuyan, satrancını oynayan vatandaşlarımız, çocuk oyun alanlarında gönüllerince vakit geçiren çocuklarımız, bu tesislerin benzerini başka bölgelerde de istediler. Şimdi de Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi’ni hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. “KUĞULU PARKI HALKIMIZA KAZANDIRDIK” Kuğulu Parkı halka kazandırmak için verdikleri mücadeleyi de anlatan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  “Şu anda açılışını yaptığımız alan, bundan 15 yıl önce karşı taraftaki otele tahsis edilmişti. Alanın bir kısmını halkımızın yararına kullanmak için otelden talep ettik ve verdiğimiz mücadele sonunda bu tesisi halkımıza kazandırdık. Halkımızın ucuz fiyatlara deniz manzarasını izleyerek kahvesini, çayını içebileceği güzel bir tesisi bugün burada açıyoruz” dedi. OLBİA PARKI’NA SEYİR KULESİ Kemer’in değerini artıracak güzel projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Gül,  “Belediyenin yanında Olbia isimli büyük parkımız var. Orada Kemer ilçemizin yeni sembollerinden biri olacak 65 metre yüksekliğindeki bir seyir kulesi inşa edeceğiz. Turizm Bakanlığı’ndan onay bekliyoruz.  İnşallah önümüzdeki yıl bu projeyi hayata geçireceğiz. İçerisinde kafelerin, restoranların bulunduğu insanların kuş bakışı denize seyredebileceği bu kulede fotoğraf çekecek turistler, ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacaklar” şeklinde konuştu. “SU ALTI MÜZESİ’NİN TEMELİNİ ATACAĞIZ” Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Kemer Sualtı Müzesi Projesi hakkında da bilgi veren Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül,” Türkiye’de bir ilk olan sualtı müzesini ilçemize kazandırıyoruz. Burada Paris 2 batığı başta olmak üzere batıkların su altına maketi olacak. Akdeniz Üniversitesi Projesi’ni hazırladı. Kısa zamanda bitirip turizmin hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Kemer Merkez sahilinde yer alan Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi’nin açılışında konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer’in yeni sembollerinden olacak 65 metre yüksekliğindeki seyir kulesi ve su altı müzesi olmak üzere ilçemizde 2 büyük projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi.

Kemer Belediye Başkanı, CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan törenle, Kemer merkez sahilinde yer alan Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi hizmete girdi. Açılış törenine İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Ergun Büyükbaş, 2 partinin ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar ve çok sayıda Kemerli katıldı.

“GÖYNÜK TESİSİMİZ ÇOK BEĞENİLDİ”

Başkan Mustafa Gül, törende yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz aylarda Göynük Sosyal Tesisimizi değerli halkımızın hizmetine sunmuştuk. Göynük sahilinde 15 yıldır atıl kalmış bir alanı değerlendirerek açtığımız bu tesis büyük beğeni topladı. 50 kuruşa çay içebilen bu alanda kitabını okuyan, satrancını oynayan vatandaşlarımız, çocuk oyun alanlarında gönüllerince vakit geçiren çocuklarımız, bu tesislerin benzerini başka bölgelerde de istediler. Şimdi de Kuğulu Park Halk Çay Bahçesi’ni hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“KUĞULU PARKI HALKIMIZA KAZANDIRDIK”

Kuğulu Parkı halka kazandırmak için verdikleri mücadeleyi de anlatan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  “Şu anda açılışını yaptığımız alan, bundan 15 yıl önce karşı taraftaki otele tahsis edilmişti. Alanın bir kısmını halkımızın yararına kullanmak için otelden talep ettik ve verdiğimiz mücadele sonunda bu tesisi halkımıza kazandırdık. Halkımızın ucuz fiyatlara deniz manzarasını izleyerek kahvesini, çayını içebileceği güzel bir tesisi bugün burada açıyoruz” dedi.

OLBİA PARKI’NA SEYİR KULESİ

Kemer’in değerini artıracak güzel projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Gül,  “Belediyenin yanında Olbia isimli büyük parkımız var. Orada Kemer ilçemizin yeni sembollerinden biri olacak 65 metre yüksekliğindeki bir seyir kulesi inşa edeceğiz. Turizm Bakanlığı’ndan onay bekliyoruz.  İnşallah önümüzdeki yıl bu projeyi hayata geçireceğiz. İçerisinde kafelerin, restoranların bulunduğu insanların kuş bakışı denize seyredebileceği bu kulede fotoğraf çekecek turistler, ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacaklar” şeklinde konuştu.

“SU ALTI MÜZESİ’NİN TEMELİNİ ATACAĞIZ”

Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Kemer Sualtı Müzesi Projesi hakkında da bilgi veren Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül,” Türkiye’de bir ilk olan sualtı müzesini ilçemize kazandırıyoruz. Burada Paris 2 batığı başta olmak üzere batıkların su altına maketi olacak. Akdeniz Üniversitesi Projesi’ni hazırladı. Kısa zamanda bitirip turizmin hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.