Başkan Gül Chp İlçe Örgütüne Araba Hediye Etti

Politika 22.01.2019 - 21:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2260+ kez okundu.
 

Başkan Gül Chp İlçe Örgütüne Araba Hediye Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Kemer İlçe Başkanlığı’na bir araba hediye etti. Başkan Gül, “Seçimlerden sonra inşallah kendi ilçe binamızı da yaptırarak onun anahtarını da ilçe başkanlığımıza teslim ederiz” dedi.
Kemer Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Başkanlığı’na seçim çalışmalarında ve daha sonrasında kullanılmak üzere bir araba hibe etti.   “GÜLER YÜZLÜ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ” Eşi Neşe Gül ve belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Kemer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Gül, burada yaptığı konuşmada,  “Yerel seçimler için hazırlık içindeyiz. Partili ayrımı yapmadan Kemer’e en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik anlayışını Kemer’de en iyi şekilde hayata geçirme mücadelesi içindeyiz. Kemer Belediyesi sosyal demokrat çizgide sosyal belediyeciliğin hakkını tam olarak vermektedir.  Bunun en güzel örneklerinden birini Kemer’de yaşayan yabancı uyruklu bayanlar bana yaşattı. Dünyanın değişik yerlerinden gelip ilçemizde evlenip çoluk çocuk sahibi olmuş yabancı  bayanlar, “Belediye başkanımız değişmesin biz çok memnunuz” diyerek sosyal belediyecilik konusundaki başarımız için bizi kutladılar. Anaokulundan liseye kadar öğrencilerimizin, gençlerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın iyi günlerinde, kötü günlerinde yanında oluyoruz. Güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrar sandığa gidiyoruz. Kemer’de şu ana kadar tek aday olmaya devam ediyoruz. Bu da Kemer halkının gücünü ve siz partililerimizin gücünü ortaya koyuyor” dedi. “YENİ İLÇE BİNASI KAZANDIRACAĞIZ” Cumhuriyet Halk Partililere destekleri için teşekkür eden Başkan Gül, “Biz sizlere güvendik ve sizlerle beraber yola çıktık. İlçe başkanımız siyasette tecrübeli bir büyüğümüz. Muhabbet içinde bir seçim süreci geçireceğiz. İlçe Başkanımız, halka daha etkili ve hızlı bir şekilde ulaşabilmek için bizden bir araba talep etti.  . Biz de bir arabayı giydirerek  hazır hale getirdik. Bu törenle otomobilin anahtarını İlçe Başkanımız Hüsnü Ünal’a teslim ediyoruz. İnşallah seçimlerden sonra partimizin kendi ilçe binasını yaptırarak onun anahtarına da ilçe başkanımıza teslim edeceğiz.  Bu törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. BAŞKAN ÜNAL’DAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal’da parti ilçe örgütüne böyle güzel bir araba hediye ettiği için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti ve arabanın anahtarını tüm partililer adına teslim aldı. Araba teslim töreninin sonunda Başkan Gül, partililer ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Kemer İlçe Başkanlığı’na bir araba hediye etti. Başkan Gül, “Seçimlerden sonra inşallah kendi ilçe binamızı da yaptırarak onun anahtarını da ilçe başkanlığımıza teslim ederiz” dedi.

Kemer Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Başkanlığı’na seçim çalışmalarında ve daha sonrasında kullanılmak üzere bir araba hibe etti.  

“GÜLER YÜZLÜ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ”

Eşi Neşe Gül ve belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Kemer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Gül, burada yaptığı konuşmada,  “Yerel seçimler için hazırlık içindeyiz. Partili ayrımı yapmadan Kemer’e en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik anlayışını Kemer’de en iyi şekilde hayata geçirme mücadelesi içindeyiz. Kemer Belediyesi sosyal demokrat çizgide sosyal belediyeciliğin hakkını tam olarak vermektedir.  Bunun en güzel örneklerinden birini Kemer’de yaşayan yabancı uyruklu bayanlar bana yaşattı. Dünyanın değişik yerlerinden gelip ilçemizde evlenip çoluk çocuk sahibi olmuş yabancı  bayanlar, “Belediye başkanımız değişmesin biz çok memnunuz” diyerek sosyal belediyecilik konusundaki başarımız için bizi kutladılar. Anaokulundan liseye kadar öğrencilerimizin, gençlerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın iyi günlerinde, kötü günlerinde yanında oluyoruz. Güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrar sandığa gidiyoruz. Kemer’de şu ana kadar tek aday olmaya devam ediyoruz. Bu da Kemer halkının gücünü ve siz partililerimizin gücünü ortaya koyuyor” dedi.

“YENİ İLÇE BİNASI KAZANDIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partililere destekleri için teşekkür eden Başkan Gül, “Biz sizlere güvendik ve sizlerle beraber yola çıktık. İlçe başkanımız siyasette tecrübeli bir büyüğümüz. Muhabbet içinde bir seçim süreci geçireceğiz. İlçe Başkanımız, halka daha etkili ve hızlı bir şekilde ulaşabilmek için bizden bir araba talep etti.  . Biz de bir arabayı giydirerek  hazır hale getirdik. Bu törenle otomobilin anahtarını İlçe Başkanımız Hüsnü Ünal’a teslim ediyoruz. İnşallah seçimlerden sonra partimizin kendi ilçe binasını yaptırarak onun anahtarına da ilçe başkanımıza teslim edeceğiz.  Bu törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÜNAL’DAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal’da parti ilçe örgütüne böyle güzel bir araba hediye ettiği için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti ve arabanın anahtarını tüm partililer adına teslim aldı. Araba teslim töreninin sonunda Başkan Gül, partililer ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.