Başkan Genç, Sanayi Esnafına Misafir Oldu

Gündem 06.03.2019 - 20:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2692+ kez okundu.
 

Başkan Genç, Sanayi Esnafına Misafir Oldu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesinde hizmet veren esnafla geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi.
Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafına konuk olan Başkan Turgay Genç, esnafın sorunlarını dinledi. Geleneksel kahvaltı programında esnafla bir araya gelen Başkan Genç, çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Son 5 yılda Döşemealtı’na 100’ün üzerinde proje hazırlayıp hemen hemen tamamının hizmete açıldığına vurgu yapan Başkan Turgay Genç, Döşemealtı’na yapılan her yatırımın bölgemizin kalkınmasına, vatandaşımızın refahına ve esnafımızın kazancına vesile olacağına inandığını söyledi. Başkan Turgay Genç yaptığı açıklamasında, “2014 yılından bu yana hemen her yıl siz değerli esnaf kardeşlerimle bir araya gelip sorunlarınızı dinliyor, çözüm üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz. Ulaşım ve iş verimliliğinin artması amacıyla Sanayi Sitesi’ni Antalya-Burdur karayoluna bağlayan yaklaşık 2.5 kilometrelik yolu asfaltlayarak hizmete açtık, ara yolların bakım, onarım ve tamiratını yaptık, çevre düzenlemeleri yaptık, dolayısıyla esnafımızın taleplerine duyarsız kalmadık” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesinde hizmet veren esnafla geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi.

Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafına konuk olan Başkan Turgay Genç, esnafın sorunlarını dinledi. Geleneksel kahvaltı programında esnafla bir araya gelen Başkan Genç, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Son 5 yılda Döşemealtı’na 100’ün üzerinde proje hazırlayıp hemen hemen tamamının hizmete açıldığına vurgu yapan Başkan Turgay Genç, Döşemealtı’na yapılan her yatırımın bölgemizin kalkınmasına, vatandaşımızın refahına ve esnafımızın kazancına vesile olacağına inandığını söyledi.

Başkan Turgay Genç yaptığı açıklamasında, “2014 yılından bu yana hemen her yıl siz değerli esnaf kardeşlerimle bir araya gelip sorunlarınızı dinliyor, çözüm üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz. Ulaşım ve iş verimliliğinin artması amacıyla Sanayi Sitesi’ni Antalya-Burdur karayoluna bağlayan yaklaşık 2.5 kilometrelik yolu asfaltlayarak hizmete açtık, ara yolların bakım, onarım ve tamiratını yaptık, çevre düzenlemeleri yaptık, dolayısıyla esnafımızın taleplerine duyarsız kalmadık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.