Başkan Genç Her Yerde

Gündem 04.03.2019 - 17:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1976+ kez okundu.
 

Başkan Genç Her Yerde

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve belediye meclis üyelerinin mesaisi hafta sonu da devam etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak ilçe sakinlerinin özel günlerinde yanlarında yer aldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Cumartesi gününe ilçe esnafı Şenol Taşar'ın düzenlediği kahvaltı programına katılarak başladı. Daha sonra Kovanlık Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl iş kazası sonucu hayatını kaybeden Sinan Sağlam için düzenlenen mevlide, ardından da ilçenin en uzak mahallelerinden Ahırtaş'ta Hüseyin Nohut'un mevlidine katıldı. Ilıca Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç, daha sonra ilçe esnaflarından Mustafa Kalkay'ın kzı Hatice Naz'ın doğum gününe katıldı. Genç, daha sonra Bahçeyaka Mahallesi'nde bir sitede vatandaşlarla bir araya geldi. Hatice Çakır ile Mustafa Ümit'in nişan yüzüklerini takan Başkan Genç, Burcu-Akif Korkmaz ile Elif-Serhat Atlıoğlu'nun nikahlarını kıydı. Daha sonra Melike-Hüseyin Koç çiftinin düğününe katılıp, çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Genç Pazar gününe ise ilçede yaşayan Ispartalılarla kahvaltıda buluşup, ilçeye kazandırılan projeleri anlattı. Kömürcüler Mahalle sakinlerinden Rahmetli Abdullah Okudan ve eşi Ayşe Okudan için okutulan mevlid törenine katılan Genç,  ardından Yeşilbayır Mahallesi'nde merhume Hacı Hanife Köse için okutulan Mevlide katıldı. Başkan Turgay Genç, Uzunkuyu Parkı'nda bir araya geldiği vatandaşları dinledi. Genç, Pazar günü mesaisini belediye personeli Tolga - Esra Dingil çiftinin düğün töreniyle noktaladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve belediye meclis üyelerinin mesaisi hafta sonu da devam etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak ilçe sakinlerinin özel günlerinde yanlarında yer aldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Cumartesi gününe ilçe esnafı Şenol Taşar'ın düzenlediği kahvaltı programına katılarak başladı. Daha sonra Kovanlık Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl iş kazası sonucu hayatını kaybeden Sinan Sağlam için düzenlenen mevlide, ardından da ilçenin en uzak mahallelerinden Ahırtaş'ta Hüseyin Nohut'un mevlidine katıldı.

Ilıca Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç, daha sonra ilçe esnaflarından Mustafa Kalkay'ın kzı Hatice Naz'ın doğum gününe katıldı. Genç, daha sonra Bahçeyaka Mahallesi'nde bir sitede vatandaşlarla bir araya geldi. Hatice Çakır ile Mustafa Ümit'in nişan yüzüklerini takan Başkan Genç, Burcu-Akif Korkmaz ile Elif-Serhat Atlıoğlu'nun nikahlarını kıydı. Daha sonra Melike-Hüseyin Koç çiftinin düğününe katılıp, çiftlere mutluluklar diledi.

Başkan Genç Pazar gününe ise ilçede yaşayan Ispartalılarla kahvaltıda buluşup, ilçeye kazandırılan projeleri anlattı. Kömürcüler Mahalle sakinlerinden Rahmetli Abdullah Okudan ve eşi Ayşe Okudan için okutulan mevlid törenine katılan Genç,  ardından Yeşilbayır Mahallesi'nde merhume Hacı Hanife Köse için okutulan Mevlide katıldı. Başkan Turgay Genç, Uzunkuyu Parkı'nda bir araya geldiği vatandaşları dinledi. Genç, Pazar günü mesaisini belediye personeli Tolga - Esra Dingil çiftinin düğün töreniyle noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.