Başkan Genç, Çığlık Mahallesinde Yaşlı Ve Hastaları Ziyaret Etti

Gündem 12.03.2019 - 22:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1672+ kez okundu.
 

Başkan Genç, Çığlık Mahallesinde Yaşlı Ve Hastaları Ziyaret Etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çığlık mahallesinde yaşlı ve hastaları ziyaret ederek moral verdi. Başkan Genç, esnaf ziyaretleri için gittiği Çığlık mahallesinde vatandaşların evlerine konuk oldu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Çığlık mahallesinde esnafı ziyaretleri düzenledi. Mahallede bulunan işyerleri ve kahveleri yaya olarak dolaşan Genç, belediye yatırımları ve önümüzdeki dönemde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Esnafın sorunlarını dinleyerek not alan Belediye Başkanı Genç, Çığlık mahallesine yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalledeki yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Genç, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaşlılarla sohbet edip bir isteklerinin olup olmadığını soran Turgay Genç, vatandaşlardan hayır duası aldı. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, fırsat buldukça ilçede ki yaşlı ve hastaları ziyaret ettiklerini söyledi. Genç, “Bizlerin üzerinde çok emeği olan yaşlılarımızı zaman buldukça ziyaret etmeye gayret ediyorum. Bana ettikleri hayır duaları sayesinde çok daha başarılı işler yaparak ilçemize hizmet ediyoruz” dedi. Başkan Genç’in ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Kazım Gedik ve Meclis üyesi adayları eşlik etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çığlık mahallesinde yaşlı ve hastaları ziyaret ederek moral verdi. Başkan Genç, esnaf ziyaretleri için gittiği Çığlık mahallesinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Çığlık mahallesinde esnafı ziyaretleri düzenledi. Mahallede bulunan işyerleri ve kahveleri yaya olarak dolaşan Genç, belediye yatırımları ve önümüzdeki dönemde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Esnafın sorunlarını dinleyerek not alan Belediye Başkanı Genç, Çığlık mahallesine yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalledeki yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Genç, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaşlılarla sohbet edip bir isteklerinin olup olmadığını soran Turgay Genç, vatandaşlardan hayır duası aldı. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, fırsat buldukça ilçede ki yaşlı ve hastaları ziyaret ettiklerini söyledi. Genç, “Bizlerin üzerinde çok emeği olan yaşlılarımızı zaman buldukça ziyaret etmeye gayret ediyorum. Bana ettikleri hayır duaları sayesinde çok daha başarılı işler yaparak ilçemize hizmet ediyoruz” dedi. Başkan Genç’in ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Kazım Gedik ve Meclis üyesi adayları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.