Başkan Bahar Artık Tek Gündemimiz Ekonomi Olsun

Ekonomi 02.04.2019 - 21:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2835+ kez okundu.
 

Başkan Bahar Artık Tek Gündemimiz Ekonomi Olsun

Mahalli İdareler Seçimlerinin Antalya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi.
Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Antalya genelinde sorunsuz, olaysız ve en önemlisi herhangi bir şaibe iddiasından uzak, huzurlu bir şekilde geçmesini sağlayan Antalya halkına, başkan, muhtar ve meclis üyesi adaylarına, siyasi parti üye ve temsilcilerine, basın kuruluşlarına ve basın emekçilerine, başta güvenlik güçleri olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruşlarına teşekkür etti. Göreve yeni ve yeniden seçilen tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine başarı dileklerinde bulunan Bahar, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’e de hizmetlerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. YAPISAL REFORMLAR Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanması ile birlikte 4 buçuk yıllık seçimsiz bir sürecin başlamasından iş dünyası olarak büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi. Türkiye gündeminin bir süreliğine siyasetten arındırılması gerektiğini ifade eden Bahar, “2015 yılında genel seçimleri, 2017 yılında referandumu, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri, 2019 yılında da Mahalli İdareler Seçimlerini gerçekleştirdik. Son dört yıldır neredeyse sandığın kurulmadığı yıl, siyasetin gündem olmadığı tek bir gün yok. Ekonomi, bu seçim sağanağı ve siyasi çekişmelerin arasında ne yazık ki hep üvey evlat muamelesi gördü. Ekonomimizdeki sorunlar geçici çözümler ile bertaraf edilmeye çalışıldı. Ancak millet olarak gördük ki yapısal reformlar hayata geçirilmeden ekonomimizde kalıcı ve sürdürülebilir bir iyileşme gerçekleşmeyecek. Daha güçlü bir Türkiye için artık tek gündemimiz ekonomi olmalı, siyasal, sosyal ve ekonomik reformlar peşi sıra hayata geçirilmelidir” dedi. SANAYİCİNİN TEK GÜNDEMİ EKONOMİ Sanayicilerin uzun bir süredir tek gündeminin ekonomi olduğuna dikkat çeken Başkan bahar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 31 Mart gecesi yaptığı konuşmada ‘Önümüzdeki 4 buçuk yıl seçim yok’ sözü, bizler için çok kıymetlidir. Seçimden uzak bir 4 buçuk yıl, ihtiyaç duyduğumuz reformların hayata geçirilebilmesi için çok önemli bir fırsattır. Bu süre zarfında atılacak her olumlu adımın, ülkemize katma değer olarak döneceğine inancımız tamdır. Tarihin her döneminde, karşılaştığı her zorluğu başarıya dönüştürmüş bu güçlü devletin, hukuk, eğitim, ekonomi, vergi ve teşvik sistemi, hak ve özgürlükler gibi elzem alanlarda ezber bozacak reformları gerçekleştirmesi halinde, Türkiye’nin uluslararası arenadaki gücü katlanarak artacak, milletimizin refah ve huzuru da aynı oranda ivmelenecektir. Bu süreçte, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde Devletimizin tüm kademeleri ile kentimizin tüm yerel yönetimleri ile tam bir uyum içerisinde çalışacak, kentimize ve ülkemize katma değer yaratmak için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 
Mahalli İdareler Seçimlerinin Antalya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Antalya genelinde sorunsuz, olaysız ve en önemlisi herhangi bir şaibe iddiasından uzak, huzurlu bir şekilde geçmesini sağlayan Antalya halkına, başkan, muhtar ve meclis üyesi adaylarına, siyasi parti üye ve temsilcilerine, basın kuruluşlarına ve basın emekçilerine, başta güvenlik güçleri olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruşlarına teşekkür etti. Göreve yeni ve yeniden seçilen tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine başarı dileklerinde bulunan Bahar, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’e de hizmetlerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YAPISAL REFORMLAR

Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanması ile birlikte 4 buçuk yıllık seçimsiz bir sürecin başlamasından iş dünyası olarak büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi. Türkiye gündeminin bir süreliğine siyasetten arındırılması gerektiğini ifade eden Bahar, “2015 yılında genel seçimleri, 2017 yılında referandumu, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri, 2019 yılında da Mahalli İdareler Seçimlerini gerçekleştirdik. Son dört yıldır neredeyse sandığın kurulmadığı yıl, siyasetin gündem olmadığı tek bir gün yok. Ekonomi, bu seçim sağanağı ve siyasi çekişmelerin arasında ne yazık ki hep üvey evlat muamelesi gördü. Ekonomimizdeki sorunlar geçici çözümler ile bertaraf edilmeye çalışıldı. Ancak millet olarak gördük ki yapısal reformlar hayata geçirilmeden ekonomimizde kalıcı ve sürdürülebilir bir iyileşme gerçekleşmeyecek. Daha güçlü bir Türkiye için artık tek gündemimiz ekonomi olmalı, siyasal, sosyal ve ekonomik reformlar peşi sıra hayata geçirilmelidir” dedi.

SANAYİCİNİN TEK GÜNDEMİ EKONOMİ

Sanayicilerin uzun bir süredir tek gündeminin ekonomi olduğuna dikkat çeken Başkan bahar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 31 Mart gecesi yaptığı konuşmada ‘Önümüzdeki 4 buçuk yıl seçim yok’ sözü, bizler için çok kıymetlidir. Seçimden uzak bir 4 buçuk yıl, ihtiyaç duyduğumuz reformların hayata geçirilebilmesi için çok önemli bir fırsattır. Bu süre zarfında atılacak her olumlu adımın, ülkemize katma değer olarak döneceğine inancımız tamdır. Tarihin her döneminde, karşılaştığı her zorluğu başarıya dönüştürmüş bu güçlü devletin, hukuk, eğitim, ekonomi, vergi ve teşvik sistemi, hak ve özgürlükler gibi elzem alanlarda ezber bozacak reformları gerçekleştirmesi halinde, Türkiye’nin uluslararası arenadaki gücü katlanarak artacak, milletimizin refah ve huzuru da aynı oranda ivmelenecektir. Bu süreçte, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde Devletimizin tüm kademeleri ile kentimizin tüm yerel yönetimleri ile tam bir uyum içerisinde çalışacak, kentimize ve ülkemize katma değer yaratmak için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.