Basına Ve Kamuoyuna

Politika 13.02.2019 - 20:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1528+ kez okundu.
 

Basına Ve Kamuoyuna

AKP, 31 Mart’taki yerel seçime Muratpaşa’da iki eşbaşkan adayıyla giriyor. Ruh ikizi olarak bulmuşlar iki adaylarını da. Biri öz adayları diğeri de kendileri adına iftiralarla saldırması için vekâlet verdikleri maşa adayları. AKP’nin Muratpaşa adayları: • Biri; öz aday. • Diğeri ise; tetikçilikle görevlendirilmiş, başka bir partiye konumlandırılmış maşa aday.  AKP’nin öz Muratpaşa adayı; Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’ın yaptığı projeleri, hizmetleri aşırıp, ‘projelerim’ diyerek, allı pullu cümlelerle, kopyala yapıştır taktiğiyle kendine mal ediyor. AKP’nin başka partide konumlandırıp, tetikçilikle görevlendirdiği maşa adayı ise Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a saldırıyor. Bu maşa aday, kişisel hezeyanlarının beslediği kin ve AKP’nin verdiği göreve duyduğu aşkla saldırıyor. Şimdi; AKP’nin öz adayına soruyorum: başka partide görevlendirdiğin maşa adayını, boş iddialarla, Ümit Uysal’a saldırtarak neyi saklamaya çalışıyorsun? Tetikçi maşanı, bu şekilde saldırtarak, yoksa kendi durumunu mu saklamaya çalışıyorsun?  Hangi derneğin kurucusu olduğunu mu? ‘Türkçe Olimpiyatları’ adı altında düzenlenen etkinlik için attığın methiyeler düzen twitlerini mi? Fetö yöneticisi ve şu an kaçak olan akrabanı mı? Yoksa Fetö Antalya imamı ile olan boy boy fotoğraflarını mı? Cambaza bak demeyi, tetikçi, maşa adaya söyletiyorsun ama sobelendiniz.Devletin tüm denetimlerinden geçmiş yasal bir satın almayı dahi, kendi amacınız için suçmuş gibi göstermekten çekinmiyorsunuz. Aslında iftiralarının boş olduğunu maşa adayınızda biliyor ama görev vermişsiniz bir kere, bile bile sallıyor. Çünkü aynı iftiralarla Muratpaşa Belediye Başkanımıza saldıran kankası, açılan davada ceza aldı. Bununla da yetinmiyor, tetikçi maşa adayınızın iftiralarını yayınlatmak için iletişim kanallarına baskılar kuruyorsunuz gece yarıları. Bunların hepsini biliyoruz. Uzun lafın kısası;  Ne Muratpaşa Belediyemizin yaptığı projeleri, hizmetleri kopyalamak, Ne yapılmış işleri, yapacağım diyerek caka satmak, Ne de maşalarına vekalet verip, saldırtmak sizi kurtaramaz. Cambaza da bak deseniz, maşalar, tetikçiler, figüranlar tutup vekalet savaşına da girişseniz nafile. Çirkin pazarlıklarla kurduğunuz çirkin ‘eşbaşkan adaylığı’ ittifakı, 31 Mart akşamı çökecek ve Adayımız Ümit Uysal’la rekor bir oy alarak Muratpaşa’yı tekrar kazanacağız.

AKP, 31 Mart’taki yerel seçime Muratpaşa’da iki eşbaşkan adayıyla giriyor. Ruh ikizi olarak bulmuşlar iki adaylarını da. Biri öz adayları diğeri de kendileri adına iftiralarla saldırması için vekâlet verdikleri maşa adayları.

AKP’nin Muratpaşa adayları:
• Biri; öz aday.
• Diğeri ise; tetikçilikle görevlendirilmiş, başka bir partiye konumlandırılmış maşa aday. 
AKP’nin öz Muratpaşa adayı; Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’ın yaptığı projeleri, hizmetleri aşırıp, ‘projelerim’ diyerek, allı pullu cümlelerle, kopyala yapıştır taktiğiyle kendine mal ediyor.

AKP’nin başka partide konumlandırıp, tetikçilikle görevlendirdiği maşa adayı ise Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a saldırıyor. Bu maşa aday, kişisel hezeyanlarının beslediği kin ve AKP’nin verdiği göreve duyduğu aşkla saldırıyor.

Şimdi;
AKP’nin öz adayına soruyorum: başka partide görevlendirdiğin maşa adayını, boş iddialarla, Ümit Uysal’a saldırtarak neyi saklamaya çalışıyorsun?

Tetikçi maşanı, bu şekilde saldırtarak, yoksa kendi durumunu mu saklamaya çalışıyorsun? 
Hangi derneğin kurucusu olduğunu mu?
‘Türkçe Olimpiyatları’ adı altında düzenlenen etkinlik için attığın methiyeler düzen twitlerini mi?
Fetö yöneticisi ve şu an kaçak olan akrabanı mı?
Yoksa Fetö Antalya imamı ile olan boy boy fotoğraflarını mı?

Cambaza bak demeyi, tetikçi, maşa adaya söyletiyorsun ama sobelendiniz.Devletin tüm denetimlerinden geçmiş yasal bir satın almayı dahi, kendi amacınız için suçmuş gibi göstermekten çekinmiyorsunuz. Aslında iftiralarının boş olduğunu maşa adayınızda biliyor ama görev vermişsiniz bir kere, bile bile sallıyor. Çünkü aynı iftiralarla Muratpaşa Belediye Başkanımıza saldıran kankası, açılan davada ceza aldı.

Bununla da yetinmiyor, tetikçi maşa adayınızın iftiralarını yayınlatmak için iletişim kanallarına baskılar kuruyorsunuz gece yarıları.

Bunların hepsini biliyoruz.

Uzun lafın kısası; 
Ne Muratpaşa Belediyemizin yaptığı projeleri, hizmetleri kopyalamak,
Ne yapılmış işleri, yapacağım diyerek caka satmak,
Ne de maşalarına vekalet verip, saldırtmak sizi kurtaramaz.

Cambaza da bak deseniz, maşalar, tetikçiler, figüranlar tutup vekalet savaşına da girişseniz nafile. Çirkin pazarlıklarla kurduğunuz çirkin ‘eşbaşkan adaylığı’ ittifakı, 31 Mart akşamı çökecek ve Adayımız Ümit Uysal’la rekor bir oy alarak Muratpaşa’yı tekrar kazanacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.