Bağımsız Aday Osman Akgül Gönüllerde Taht Kurdu

Politika 26.03.2019 - 22:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1964+ kez okundu.
 

Bağımsız Aday Osman Akgül Gönüllerde Taht Kurdu

Muratpaşa Bağımsız Belediye Başkan adayı Osman Akgül, gerek samimiyetiyle, gerek çalışmalarıyla oldukça dikkat çekiyor. Akgül, “Muratpaşa’ya 81 ilden gelen, burada yaşayan kardeşlerimizi kucaklamak asli görevimiz. Her şeyden önce huzur” dedi. 31 Mart yerel seçimleri için tüm adaylar var güçleriyle çalışıyor. Siyasi partilerin adaylarının yanı sıra bazı yerlerde de bağımsız belediye başkan adayları seçimi kazanmak için çaba sarf ediyor. Antalya’da dikkat çeken bağımsız adaylardan birisi de Muratpaşa Bağımsız Belediye Başkan adayı Osman Akgül ilçe halkının gönlünde yer ediyor. Yetişmeye çalışan siyasetçilerinde de yok edildiğini belirten Akgül, “Sadece burada Muratpaşa Belediyesi’nin siyasetinde Bağımsız Belediye Başkanlığı’yla kendimizi tatmin etme boyutunda değil, tamamen Türkiye siyasetinde bir örnek ve bundan sonraki Türkiye siyasetinin de farklı bir boyut için hareket edeceğiz. Yetişmeye çalışanların önü açılsın istiyoruz. Soy isimlere bakılmasın! Etnik kökenlere bakılmasın! Yeterli olup olmadığına bakılsın. Bizim derdimiz bu” diyor.

Muratpaşa Bağımsız Belediye Başkan adayı Osman Akgül, gerek samimiyetiyle, gerek çalışmalarıyla oldukça dikkat çekiyor. Akgül, “Muratpaşa’ya 81 ilden gelen, burada yaşayan kardeşlerimizi kucaklamak asli görevimiz. Her şeyden önce huzur” dedi.

31 Mart yerel seçimleri için tüm adaylar var güçleriyle çalışıyor. Siyasi partilerin adaylarının yanı sıra bazı yerlerde de bağımsız belediye başkan adayları seçimi kazanmak için çaba sarf ediyor.

Antalya’da dikkat çeken bağımsız adaylardan birisi de Muratpaşa Bağımsız Belediye Başkan adayı Osman Akgül ilçe halkının gönlünde yer ediyor.

Yetişmeye çalışan siyasetçilerinde de yok edildiğini belirten Akgül, “Sadece burada Muratpaşa Belediyesi’nin siyasetinde Bağımsız Belediye Başkanlığı’yla kendimizi tatmin etme boyutunda değil, tamamen Türkiye siyasetinde bir örnek ve bundan sonraki Türkiye siyasetinin de farklı bir boyut için hareket edeceğiz. Yetişmeye çalışanların önü açılsın istiyoruz. Soy isimlere bakılmasın! Etnik kökenlere bakılmasın! Yeterli olup olmadığına bakılsın. Bizim derdimiz bu” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.