Ayan Beyan Doğaçlama Muratpaşa’da

Gündem 28.02.2019 - 21:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1726+ kez okundu.
 

Ayan Beyan Doğaçlama Muratpaşa’da

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimelerle bir doğaçlama komedi Ayan Beyan Doğaçlama’yla birlikte sahneye çıktı. Başkan Uysal, Ayan Beyan oyuncularıyla, avukat ve karakteri sürekli değişen bir müvekkil  skecinde rol aldı. Muratpaşa Belediyesi’nin, Yeşilbahçe Mahallesi’nde bulunan ve Antalya’nın kültür - sanat hayatına yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi,  bu kez farklı bir tiyatro gösterisine ev sahipliği yaptı.  Kırmızı Kalem Tiyatro Topluluğu; seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimelerle bir doğaçlama komedi Ayan Beyan Doğaçlama’yı, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sahneledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tiyatro gösterisini, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte izledi. İzleyicilerin de doğaçlama rol aldığı oyunda Başkan Uysal da; sahneye çıktı. Başkan Uysal; karakteri sürekli değişen bir müvekkil  skecinde, avukat olarak rol aldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimelerle bir doğaçlama komedi Ayan Beyan Doğaçlama’yla birlikte sahneye çıktı. Başkan Uysal, Ayan Beyan oyuncularıyla, avukat ve karakteri sürekli değişen bir müvekkil  skecinde rol aldı.

Muratpaşa Belediyesi’nin, Yeşilbahçe Mahallesi’nde bulunan ve Antalya’nın kültür - sanat hayatına yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi,  bu kez farklı bir tiyatro gösterisine ev sahipliği yaptı. 

Kırmızı Kalem Tiyatro Topluluğu; seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimelerle bir doğaçlama komedi Ayan Beyan Doğaçlama’yı, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sahneledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tiyatro gösterisini, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte izledi. İzleyicilerin de doğaçlama rol aldığı oyunda Başkan Uysal da; sahneye çıktı. Başkan Uysal; karakteri sürekli değişen bir müvekkil  skecinde, avukat olarak rol aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.