Atay Uslu: Siyaset İcraat Demektir, Eser Demektir, Gönüller Yapmaktır

Politika 06.03.2019 - 20:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3124+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Siyaset İcraat Demektir, Eser Demektir, Gönüller Yapmaktır

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike İlçesinde hükümet yatırımlarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike'de yapımı devam eden yeni hükümet konağı ve yeni ilçe emniyet müdürlüğü binası inşaatlarında incelemelerde bulundu, yeni hizmete giren devlet hastanesini de ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldı, hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. FİNİKE'YE BÜYÜKŞEHİR'DEN 250 MİLYAR, MERKEZİ YÖNETİMDEN 500 MİLYAR OLMAK ÜZERE 750 MİLYAR TL YATIRIM Yapımında sona gelinen yeni hükümet konağını ve kaba inşaatı tamamlanan ilçe emniyet müdürlüğünü inceleyen Milletvekili Atay Uslu, Yeni Finike Hükümet Konağını 2 ay içinde hizmete açacaklarını ifade ederek, "ilçemize yakışan modern bir hükümet konağını Finikemize kazandırıyoruz. İlçe emniyet müdürlüğümüzün de kaba inşaatı tamamlandı inşallah 2020 yılını başında onuda hizmete açacağız." dedi.  Atay Uslu konuşmasına şöyle devam etti; " AK Parti demek, eser siyaseti demektir.  Kamu binaları, okullar, yurtlar, tarihi binalarının resterasyonu, baraj ve sulama sistemleri, yollar ile Finike'ye eserler kazandırıyoruz. Kapıçay barajımızın inşaatı 15 gün içinde tekrar başlıyor ve yıl sonuna inşallah tamamlanıyor. Menderes Türel Başkan Antalya Büyükşehir eliyle Finike'ye son 5 yılda 250 milyarlık hizmet getirdi. Hükümetimizin 4 yıllık yatırımları da 500 milyara yaklaştı. Biz siyaseti her zaman millete hizmet aracı olarak görürüz. Siyaset bizim için icraat demektir, eser demektir, Gönüller yapmaktır." FİNİKE SAĞLIK ÜSSÜ OLUYOR. Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu ardından Yeni Finike Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanenin hizmetleri hakkında bilgiler aldı.  Atay Uslu  "Finike'ye kazandırdığımız B sınıfı 160 yataklı  Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Poliklinikleri, ameliyathaneleri, yoğun bakım, yenidoğan yoğun bakım, inme, alerji, uyku, diş, tamamlayıcı tıp üniteleri ile kelimenin tam anlamıyla mükemmel. Devam eden 2 aile sağlığı merkezi ve planlaması içinde bulunduğumuz palyatif bakım üniteleri ile  Finike'yi Batı Antalya'da bir sağlık üssü konumuna getiriyoruz. Finike son 3-4 yılda tarihinin en çok yatırımını aldığı bir dönemi yaşamaktadır. YATIRIMLARDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.  Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na,  Milletvekillerimize, bu eserlerin  planlanmasına, peyzaj düzenlemelerinden, yolunun yapımına kadar her noktada  destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e ve İlçe Belediyemize teşekkür ederim. İnşallah Menderes Türel ile Antalya Büyükşehir'imizin, Cumhur İttifakı ile 19 ilçemizde Ak Partili ve MHP'li belediyelerimizin hizmetleri artarak devam edecek. Antalya'yı Seviyoruz."
AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Finike İlçesinde hükümet yatırımlarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike'de yapımı devam eden yeni hükümet konağı ve yeni ilçe emniyet müdürlüğü binası inşaatlarında incelemelerde bulundu, yeni hizmete giren devlet hastanesini de ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldı, hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

FİNİKE'YE BÜYÜKŞEHİR'DEN 250 MİLYAR, MERKEZİ YÖNETİMDEN 500 MİLYAR OLMAK ÜZERE 750 MİLYAR TL YATIRIM

Yapımında sona gelinen yeni hükümet konağını ve kaba inşaatı tamamlanan ilçe emniyet müdürlüğünü inceleyen Milletvekili Atay Uslu, Yeni Finike Hükümet Konağını 2 ay içinde hizmete açacaklarını ifade ederek, "ilçemize yakışan modern bir hükümet konağını Finikemize kazandırıyoruz. İlçe emniyet müdürlüğümüzün de kaba inşaatı tamamlandı inşallah 2020 yılını başında onuda hizmete açacağız." dedi. 

Atay Uslu konuşmasına şöyle devam etti; " AK Parti demek, eser siyaseti demektir.  Kamu binaları, okullar, yurtlar, tarihi binalarının resterasyonu, baraj ve sulama sistemleri, yollar ile Finike'ye eserler kazandırıyoruz. Kapıçay barajımızın inşaatı 15 gün içinde tekrar başlıyor ve yıl sonuna inşallah tamamlanıyor. Menderes Türel Başkan Antalya Büyükşehir eliyle Finike'ye son 5 yılda 250 milyarlık hizmet getirdi. Hükümetimizin 4 yıllık yatırımları da 500 milyara yaklaştı. Biz siyaseti her zaman millete hizmet aracı olarak görürüz. Siyaset bizim için icraat demektir, eser demektir, Gönüller yapmaktır."

FİNİKE SAĞLIK ÜSSÜ OLUYOR.

Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu ardından Yeni Finike Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanenin hizmetleri hakkında bilgiler aldı. 

Atay Uslu  "Finike'ye kazandırdığımız B sınıfı 160 yataklı  Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Poliklinikleri, ameliyathaneleri, yoğun bakım, yenidoğan yoğun bakım, inme, alerji, uyku, diş, tamamlayıcı tıp üniteleri ile kelimenin tam anlamıyla mükemmel. Devam eden 2 aile sağlığı merkezi ve planlaması içinde bulunduğumuz palyatif bakım üniteleri ile  Finike'yi Batı Antalya'da bir sağlık üssü konumuna getiriyoruz. Finike son 3-4 yılda tarihinin en çok yatırımını aldığı bir dönemi yaşamaktadır.

YATIRIMLARDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER. 

Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na,  Milletvekillerimize, bu eserlerin  planlanmasına, peyzaj düzenlemelerinden, yolunun yapımına kadar her noktada  destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e ve İlçe Belediyemize teşekkür ederim. İnşallah Menderes Türel ile Antalya Büyükşehir'imizin, Cumhur İttifakı ile 19 ilçemizde Ak Partili ve MHP'li belediyelerimizin hizmetleri artarak devam edecek. Antalya'yı Seviyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.